Gość: Ellzbieta IP: *.kam.afb.lu.se 22.03.03, 12:31 Co zrobic ,by miec jedrne posladki?Czy ktos zna jakies cwiczenia?Moja sylewtka po ciazy,strasznie sie zmienila i nie wiem,co mam robic?Prosze pomozcie!Czekam na szybka odpowiedz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JE Re: jedrne posladki IP: *.netlandia.pl 23.03.03, 12:47 Ze znanych sportów proponuję: jazdę na łyżwach, wrotkach, deskorolce oraz pływanie. W domu: Połóż się na brzuchu, połóż dłonie na pośladkach i wykonuj takie ćwiczenia, które spowodują, że dłońmi wyczujesz napinanie mięśni pośladków. Takie dobieranie ćwiczeń badając dłońmi pracę mięśni wykonaj także w pozycji stojącej i siedzącej. Sama znajdziesz tą metodą odpowiednie dla siebie ćwiczenia. Ważne jest aby były one dynamiczne a nie siłowe. Ważny jest także energiczny masaż (automasaż) wykonywany końcami palców ruchem podbierającym (w kierunku głowy). Pozdrawiam Jan EJGERD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: jedrne posladki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 13:06 a jazda konna pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka-lubicz Re: jedrne posladki 23.03.03, 14:05 Kochanieńka! Aby mieć jędrne pośladki, musisz poprosić męża aby bardzo często ci je miętosił z całej siły.Jeśli mężuś się nie brzydzi może ci je również pogryźć do krwi, wtedy poprawi ci również ukrwienie dupy. Powodzenia! Grażyna Lubicz żona Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: jedrne posladki IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 08:24 JAZDA KONNA BARDZO POMAGA W UJEDRNIANIU POSLADKOW, W CZASIE JAZDY PRACUJE WSZYSTKIE MIESNIE UD , POSLADKOW I BRZUCHA, TO NAPRAWDE SWIETNY SPOSOB... POZDROWIONKA Odpowiedz Link Zgłoś