pluskacz1 20.10.06, 13:48 Witam miłe Panie. Czy miałyście jakies doswiadczenie z botoksem? Czy działa faktycznie i ile czasu utrzymuje sie efekt. Jednym słowem-czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bugabu Re: botox-warto? 20.10.06, 14:14 wrzuć hasło w wyszukiwarkę, temat był omawiany na forum niejeden raz. Ja robiłam botox już czterokrotnie na zmarszczkę między brwiami, zabieg powtarzam co pół roku. I czy warto? Fachowo wykonany zabieg powoduje, że znacznie mniej się marszczy czoło, zmarszczka nie pogłębia się i staje się z czasem coraz mniej widoczna. Ważne jest żeby nie przedobrzyć - kiedy lekarz zaaplikuje zbyt dużą dawkę może zupełnie zaniknąć mimika a nie o to tutaj chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskacz1 Re: botox-warto? 20.10.06, 14:22 wrzuce-na pewno:) mam zmarchy odsmiechowe-i posloneczne-czyli kurze lapki. chce ich sie pobyc Odpowiedz Link Zgłoś
malaga1234 Re: botox-warto? 20.10.06, 21:28 Warto.Ale u dobrego, sprawdzonego specjalisty.Efekt wtedy będzie wyśmienity. Odpowiedz Link Zgłoś
somewhere_tonight Re: botox-warto? 20.10.06, 22:47 warto wiedzieć, że często spotyka się opinie, jakoby po wchłonięciu botoksu przez organizm - skóra twarzy szybciej traciła jędrność... oczywiście żaden specjalista tego nie przyzna...bo i po co - warto skonsultować się z osobami, które mają już za sobą kilka takich zabiegów.. Tutaj są fora internetowe i inne strony, na których można się tego dowiedzieć: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=37920688&a=38879060 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=37920688&a=39524810 Odpowiedz Link Zgłoś
aga1111kar Re: botox-warto? 28.01.15, 22:40 Slyszalam ze po dlugim stosowaniu botoxu uszkadza on skore i brzydko sie wyglada czy to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: botox-warto? 07.02.15, 17:27 Nie mam żadnych. Zamiast czytać opinie osob, które korzystają, lepiej pooglądać efekty czyli zdjecia gwiazd i celebrytek po botoksach. Ci ludzie mają kasę i dostęp do najlepszych lekarzy, a ich twarze wcale nie wyglądają ani lepiej ani tym bardziej młodziej. Buzia wygląda jakby zastygła, bez zmarszczek, ale też bez żadnego wyrazu. Takich przykładów jest cała masa. Ludzie niestety sami nie potrafią na siebie spojrzeć obiektywnym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś