kropelkaa3 30.10.06, 23:27 Każdej zimy mam to samo. Ręcę popękane, na kostkach aż do krwi :( Pomaga mi tylko wazelina, ale to chyba nie jest dobry pomysł... Możecie cos polecić? Po kremach nawilżającyc jest jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mami7 Re: popękane ręce 01.11.06, 20:10 Mnie pomogło nanobase, średnio naturalne ;-), ale w pewnym momencie nie miałam wyjścia, nic naturalnego nie pomagało. Odpowiedz Link Zgłoś
kropelkaa3 Re: popękane ręce 14.11.06, 22:07 jestem pod wrażeniem. Faktycznie rewelacja!!! Po jednym razie wielka ulga :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbegazi Re: popękane ręce 03.11.06, 01:26 Polecam olejek jojoba. Dostalam kiedys buteleczkę - super regeneruje skóre gdy s a pęknięcia i wysuszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
barbegazi Re: popękane ręce 03.11.06, 15:42 Ja dostałam olejek jojoba od siostry która pracuje w firmie kosmetycznej produkującej naturalne kosmetyki "ATOK" tylko że ta firma nie ma sklepów w Polsce (są np:Czechy, Irlandia, Niemcy - jeśli mieszkasz za granicą). www.originalatok.com/ -to strona do tej firmy. Ale na stronie www.jaworek.net/kosmetyki/bazar.php widziałam właśnie dzisiaj do kupienia olejek jojoba. Zresztą super strona.Ja tym olejkiem smaruję twarz i wcale sie nie "świecę" a odkąd pamiętam miałam trądzik i cerę mieszamą.Skończyły się problemy jak przerzuciłam się na kosmetyki naturalne:) Odpowiedz Link Zgłoś
abrzeska Re: popękane ręce 05.11.06, 13:16 Witam ja polecam krem uniwersalny tak zwany miodzik na baziemiodu i wosku pszczelego cudownie koi sucha skorezapobiega pierzchnieciu i podraznieniom; wosk pszczeli i olejki roslinne nadaja skorze jedwabista gladkosc i miekkosc mozna go kupic w Oriflame wiecej wiadomosci na gg 815095 Odpowiedz Link Zgłoś