Gość: dusia IP: 62.148.81.* 01.04.03, 08:12 wszystko do pielęgnacji twarzy szyi i dekoltu dla 40-tki.Może już czas na jakiś lifcik ? Podpowiecie coś? dusia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ipsirka Re: wszystko dla 40-tek 01.04.03, 12:47 Czy czas na lifcik to sama musisz sobie odpowiedzieć,spoglądając w lustro. Ja, np. dobiegając 40-tki stwierdziłam, że już czas a nawet żałuję,że stwierdziłam to trochę za poźno. Jeśli masz objawy polegające na tym, że po wstaniu z łóżka masz pomiętą buzię (no, może troszeczkę przesadzam), ale np. zagniecenia od poduszki, to już czas, żeby temu zapobiegać. Jak takie zagniecenie nie zniknie po kilunastu min. to już tak Ci zostanie. Ja testuję teraz serum AA Fitocytrusowe. Na to co już mam nie pomaga, ale nie powstają nowe. Zamówiłam Lift Serum firmy Avon i jesli będziesz zainteresowana, to mogę za jakiś czas napisać czy coś pomaga. Szukam czegoś dobrego na noc, przeciw zmarszczkowego. Może Garnier Lift będzie dobry. Też go niedługo kupię. I też, tak jak Ty poczekam na odzew innych forumowiczek koło 40-tki. Aha, czytałam, że serum powinno sięużywać raz na jakiś czas, kilka razy do roku, a w czasie jego używania nakładać też krem. serum silnie działa, ale nie ma wszystkich składników, np. filtrów jak w kremach na dzień. Np.powinnaś już używać kosmetyków z retinolem(na noc) i koenzymem Q10 (na dzień). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dusia Re: wszystko dla 40-tek IP: 62.148.81.* 01.04.03, 13:28 piękne dzięki za odzew Ja zastanawiam się nad wszzelkimi serum (oczy twarz)firmy Matis na esentii widziałam tego sporo, może warto? A tak swoją drogą to jeśli liftu można używać tylko od czasu do czasu i do tego na noc bo nie mają filtrów to bez sensu. Miałam próbkę liftu Garniera (taki z czereśnią)owszem wchłonął sie ładnie ale cudów nie zdziałał. Mnie męczy głównie przesuszona skóra na całej twarzy od ciągłej pracy przy komputerze więc muszę poszukać na to jakiegoś specyfiku dusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimo_ska Re: wszystko dla 40-tek IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 17:29 Ja polecam Clarinsa Double Serum Regenerant - potrafi w krotkim czasie zdziałać cuda,chociaż cena powala. Z tańszych specyfików - Novadiol Vichy.No i przede wszystkim uśmiech na codzień ,to działa lepiej niz wszystkie kosmetyki razem wzięte.Pozdrawiam wszystkie 40-tki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeta Re: wszystko dla 40-tek IP: *.stacje.agora.pl 02.04.03, 16:45 A co myśl;icie o podkładach, jakich używacie drogie czterdziestolatki? Odpowiedz Link Zgłoś