Dodaj do ulubionych

Potężne łydki!

06.11.06, 10:10
Pomóżcie mi bo ma problem, jedźę na rowerze od miesiaca (chudnę w biodrach i
udach) ale łydki są dosyć potężne ( nie mogę kupić wysokich kozaków wszystkie
są za wąskie), jaki jest sposób na schudniecie w łydkach ?
Obserwuj wątek
    • venus22 Re: Potężne łydki! 06.11.06, 10:38
      co ci ma schudnac - miesnie rozwiniete od roweru??

Venus
    • izu1 Re: Potężne łydki! 06.11.06, 10:38
      Hej, zdaje się, że temat ten był wałkowany już tu setki razy. Też mam łydki
      ogromniaste i problem z kupieniem butów. Czytałam kiedyś, że dziewczyny kupują
      buty węższe i oddają do szewca w celu wszycia gumy czy innego poszerzenia
      cholewki. Ciekawa jestem czy ktoś ma jakiś patent na to. Bo na schudnięcie
      swoich łydek to już raczej nie liczę.
      • gofera2 Re: Potężne łydki! 06.11.06, 10:47
        jak się jedno poprawi to drugie się ,,zepsuje'', ale wolę je umięśnione niż
        flakowate:-) muszę je zakceptować takie jakie są ,a z rowerka nie zrezygnuję
        pozdr
        • venus22 Re: Potężne łydki! 06.11.06, 11:01
          ale zamiast rowerka moglabys cwiczyc cos innego co rozwija inne miesnie nie
          akurat glownie lydek i ud...

Venus
          • gofera2 Re: Potężne łydki! 06.11.06, 11:11
            ćwiczę pilates, ćwiczenia te podobno rozciągają mięśnie, oraz kręce hula hop
            podaj co mogę ćwiczyc aby dalej nie rozwijały sie mięśnie łydek
            • komyszka Re: Potężne łydki! 06.11.06, 11:55
              to jak rozwijają nam sie poszczególne partie mięsni to nie tylko rodzaj
              wykonywanych ćwiczeń ale również genetyka. okreslona skłonność do szybszego
              budowania sie miesni w jednych rejonach a wolniejszego w drugich. ja choć przez
              2-3 lata jeżdziłam bardzo regularnie na rowerku, z różnym obciązeniem nigdy nie
              spowodowałam sobie np. nadmiernego rozbudowania miesni łydek, nigdy. były ładnie
              umiesnione lecz szczuplutkie. uwazac za to musiałam z udami gdzie- obojetnie z
              jakim przełżeniem jeżdziłąm- miesnie zawsze budowały sie szybciej (zatem z
              reguły jeżdziłam na małym). najlepeij poradz sie fachowca w dziedzinie fitnessu,
              kulturystyki itp. ;) pozdrawiam rowerowiczki wszystkie;)
              • venus22 Re: Potężne łydki! 06.11.06, 20:54
                no to chyba tym bardziej jesli ktos ma sklonnosci genetyczne do rozbudowy
                miesni w lydkach lepiej unikac cwiczen w tym rejonie ?
                a jakie cwiczenia- no przeciez nie jestem trenerka :) poszukaj cos w sieci
                albo idz na gym i sie spytaj jaki program dla ciebie bylby najlepszy.

Venus
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka