19.11.06, 14:41
słyszałyście coś o produktach tej firmy?
dobre są na paznokcie?
zastanawiam się właśnie czy kupić...
Obserwuj wątek
    • cosmetic Re: nail tek 21.11.06, 11:26
      Opinie na temat produktow tej firmy sa rozne. Niektorzy bardzo je sobie chwala,
      a od innych slyszalam, ze sa swietne ale do momentu kiedy ich uzywasz,
      natomiast po zaprzestaniu stosowania paznokcie sa wrecz gorsze niz przed.

• mellaverde Re: nail tek 21.11.06, 13:58
        ja uzywalam nail teku przez dosc dlug czas - musialam odratowac i wyprowadzic na
        prosta swoja pazurki po tipsach zelowych. z czystym sumieniem moge polecic,
        odzywka jest GENIALNA! teraz juz nie uzywam i paznkocie ma nadala doskonale, nie
        lamia sie, nie rozdwajaja, sa poprostu ladne:) byc moze wazne jest to, ze po
        odstawieniu nail teka przeszlam na sally hansen (mam na msyli odyzwke w zlotej
        buteleczce). Wazne tez jest aby kupic oryginalny nail tek - na allegro bywa roznie.
        • vigaa Re: nail tek 21.11.06, 14:05
          Miałam tragiczne paznokcie, rozdwajały się, łamały, po prostu koszmar.Łykałam
          witaminiy i nic. Kupiłam Nail Tek II i pomogło. Paznokcie miałam długie jak
          tipsy, twarde. Pierwszy NT kupiłam w salonie, następny na allegro i też
          paznokcie rosły w szybkim tempie i były długie.
          Rzeczywiście kiedy przestałam nakładać odżywkę paznokcie po pewnym czasie się
          łamały. I jeszcze jedno jest ważne- u mnie zmiany na lepsze było widać pod
          miesiącu używania odżywki. Na pyt, czy warto kupić NT-odpowiadam:TAK warto.
    • arieska Re: nail tek 21.11.06, 14:10
      Bylo juz troche o tym (ponizej watki o tych preparatach):
      szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=nail+tek&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=211&poz=0&A_szukaj=temat&x=11&y=3&zywe=2
      Osobiscie nie polecam. Mialam Intensive Therapy II i poza spustoszeniem w
      portfelu nie odczulam zmian. Wg mnie te preparaty sa przereklamowane.
    • legal_blonde Re: nail tek 21.11.06, 15:22
      kupowałam w salonie, więc mam nadzieję, że nie była to podróbka, ale nie byłam
      zadowolona. Po położeniu 2 warstw odżywka schodziła z paznokcia :( a należało
      nakładać przez parę dni jedną wartwę na drugą co było niewykonalne w takim
      wypadku
      nie polecam
      lepsze efekty były po odżywkach JOKO :))) nie mówiąc o cenie!!
    • blueska3 Re: nail tek 24.01.07, 21:27
      Wg mnie to jedne z najlepszych odżywek na rynku. Ceny mają przystępne, a przede
      wszystkim to naprawdę działa!! Ja zdecydowanie polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka