misie-3 19.11.06, 14:41 słyszałyście coś o produktach tej firmy? dobre są na paznokcie? zastanawiam się właśnie czy kupić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosmetic Re: nail tek 21.11.06, 11:26 Opinie na temat produktow tej firmy sa rozne. Niektorzy bardzo je sobie chwala, a od innych slyszalam, ze sa swietne ale do momentu kiedy ich uzywasz, natomiast po zaprzestaniu stosowania paznokcie sa wrecz gorsze niz przed. __________________ pozdrawiam portal kosmetyczny cosmetic.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: nail tek 21.11.06, 13:58 ja uzywalam nail teku przez dosc dlug czas - musialam odratowac i wyprowadzic na prosta swoja pazurki po tipsach zelowych. z czystym sumieniem moge polecic, odzywka jest GENIALNA! teraz juz nie uzywam i paznkocie ma nadala doskonale, nie lamia sie, nie rozdwajaja, sa poprostu ladne:) byc moze wazne jest to, ze po odstawieniu nail teka przeszlam na sally hansen (mam na msyli odyzwke w zlotej buteleczce). Wazne tez jest aby kupic oryginalny nail tek - na allegro bywa roznie. Odpowiedz Link Zgłoś
vigaa Re: nail tek 21.11.06, 14:05 Miałam tragiczne paznokcie, rozdwajały się, łamały, po prostu koszmar.Łykałam witaminiy i nic. Kupiłam Nail Tek II i pomogło. Paznokcie miałam długie jak tipsy, twarde. Pierwszy NT kupiłam w salonie, następny na allegro i też paznokcie rosły w szybkim tempie i były długie. Rzeczywiście kiedy przestałam nakładać odżywkę paznokcie po pewnym czasie się łamały. I jeszcze jedno jest ważne- u mnie zmiany na lepsze było widać pod miesiącu używania odżywki. Na pyt, czy warto kupić NT-odpowiadam:TAK warto. Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: nail tek 21.11.06, 14:10 Bylo juz troche o tym (ponizej watki o tych preparatach): szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=nail+tek&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=211&poz=0&A_szukaj=temat&x=11&y=3&zywe=2 Osobiscie nie polecam. Mialam Intensive Therapy II i poza spustoszeniem w portfelu nie odczulam zmian. Wg mnie te preparaty sa przereklamowane. Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde Re: nail tek 21.11.06, 15:22 kupowałam w salonie, więc mam nadzieję, że nie była to podróbka, ale nie byłam zadowolona. Po położeniu 2 warstw odżywka schodziła z paznokcia :( a należało nakładać przez parę dni jedną wartwę na drugą co było niewykonalne w takim wypadku nie polecam lepsze efekty były po odżywkach JOKO :))) nie mówiąc o cenie!! Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: nail tek 24.01.07, 21:27 Wg mnie to jedne z najlepszych odżywek na rynku. Ceny mają przystępne, a przede wszystkim to naprawdę działa!! Ja zdecydowanie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś