tralala29 22.11.06, 11:11 chcialabym kupic sobie ww. suszarke prostujaca wlosy. czy ktoras z Pan posiada taka suszarke i moglaby podzielic sie ze mna opinia na jej temat?Bede wdzieczna.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blacky7 Re: Lissima ionic Rowenta 22.11.06, 13:52 Też zastanawiam się nad kupnem, czy sprawdza się tak samo jak prostownica?? Czy jest wygodna w użytkowaniu?? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: Lissima ionic Rowenta 22.11.06, 14:57 Było już na ten temat wiele wątków, dlatego nie mam zamiaru się powtarzać i powiem krótko - ja mam i jestem zadowolona, nie działa tak samo jak prostownica, tylko wygładza i lekko prostuje włosy, zależy jeszcze kto jakie ma włosy, ja mam cienkie i delikatne więc u mnie sprawdza się dobrze. Funkcja jonizująca jest świetna rzeczą ponieważ włosy są wyraźnie gładsze i lśniące. Odpowiedz Link Zgłoś
sakis Re: Lissima ionic Rowenta 22.11.06, 15:49 ja mam taką suszarkę, ale powiem szczerze, że nie jestem zadowolona do końca, bo nie mam prostych włosów - może to wynika z tego, że po prostu nie umiem tego zrobić lub robię coś nie tak, ale korzystam jeszcze po suszarce z prostownicy i nic, moje włosy wyglądają okropnie, bo się puszą. Nie są tak idealnie proste jak pomwyjśiu od fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś