Dodaj do ulubionych

'Euphoria'

04.12.06, 22:02
czy te perfumy mogą byc oryginalne? jak myslicie?
www.allegro.pl/item147629879_calvin_klein_euphoria_100_ml_edp_prosto_z_anglii_.html
Obserwuj wątek
    • ela333 Re: 'Euphoria' 04.12.06, 22:47
      niestety tak, ceny sa teraz bardzo niskie. Ostatnio w Izraelu za 50 ml Euphorii
      płaciłam - w dolarach - równowartość 100 złotych....
      • kiddo Re: 'Euphoria' 04.12.06, 22:52
        dlaczego niestety??
        • littlefrog Re: 'Euphoria' 04.12.06, 23:00
          Na Allegro rzadko kiedy coś jest oryginalne, szczególnie jak kosztuje niewiele..
          Polecam www.strawberrynet.com
          :)
      • snow.queen Re: 'Euphoria' 05.12.06, 11:51
        ela333 napisała:

> niestety tak, ceny sa teraz bardzo niskie. Ostatnio w Izraelu za 50 ml
        Euphorii
        >
        > płaciłam - w dolarach - równowartość 100 złotych....

Czy zakupu dokonałaś w firmowej perfumerii ??!!

• martelinka Re: 'Euphoria' 05.12.06, 11:29
      no ja akurat mam sprawdzonych sprzedawców aczkolwiek cena u tego sprzedawcy
      jest dość kusząca ... nie wiem czy jedank warto sie kusić .... a z drugiej
      strony komentarze ma same pozytywne :)
    • fafolot Re: 'Euphoria' 05.12.06, 22:35
      to, ze ma same pozytywy nie świadczy o tym iz kupujący znaja się na rzeczy ...
      może to made in china ???
      • martelinka Re: 'Euphoria' 06.12.06, 08:51
        nie wiem okaże sie bo ja kupiłam i dam znac jakby co :)
        • graciella1 Re: 'Euphoria' 06.12.06, 10:28
          Ja kupiłam Euphorię tu:
          www.allegro.pl/item146970558__calvin_klein_euphoria_100ml_edp_100_oryginal_.html
          Czekam na przesyłkę. Płaciłam 109 zł za 100ml, teraz są trochę droższe.
          • graciella1 Re: 'Euphoria' 06.12.06, 10:29
            Na 199 produktów 0 negatywow, to o czyms świadczy. Wszyscy piszą, ze oryginały.
            • snow.queen Re: 'Euphoria' 06.12.06, 11:58
              Kupiłaś podróbę, niestety.
              Komentarze sprzedawcy niewiele tu pomogą, Wystawiaja je osoby, które pewnie w
              życiu nie miały okazji użyć oryginału, albo świadomie kupują podróbkę, takich
              klientów jest tez calkiem sporo...
              • martelinka Re: 'Euphoria' 07.12.06, 08:42
                skąd u was tyle zawiści i zryźliwości, skąd wiesz ze nigdy nie miały oryginału -
                pytałas? uwielbiam po prostu takie komentarze ;/
                • snow.queen Re: 'Euphoria' 07.12.06, 10:59
                  Jaka zawiść, jaka zgryźliwość ? Komentuję na chłodno to co widzę. Nie trzeba
                  być Alfą i Omegą, żeby zorientować się, że to podróbki.
                  Euphoria 100ml kosztuje 390 zł w perfumeri i nie jest towarem dostępnym dla
                  wielu. Stąd dużo osób świadomie kupuje podróbki na bazarach czy na Allegro i są
                  szczęśliwi, zadowalają się tym i wszystko gra.
                  Ale jak juz ktoś pyta czy chce się upewnić to odpowiadam jak jest.
          • wiolinka100 Re: 'Euphoria' 06.12.06, 11:26
            graciella1 napisała:

> Ja kupiłam Euphorię tu:
            > www.allegro.pl/item146970558__calvin_klein_euphoria_100ml_edp_100_oryginal_.html
            > Czekam na przesyłkę. Płaciłam 109 zł za 100ml, teraz są trochę droższe.

Kochana kupiłaś podróbkę w 100 %.
            Sprzedawca sprzedaje same podróby, a żadnego nega nie ma bo albo wszyscy się
            boją mu wystawić albo naiwnie myślą, że mają oryginał.
            Widziałaś ile ma sztuk tego oryginału?A cena do pojemności? Oglądałaś zdjęcia?
            Zwróciłaś uwagę na korek, na wężyk?
            Przed świętami podróbkowicze podnieśli ceny aby wyglądac wiarygodnie i żeby
            dużo sprzedać i jak widać świetnie im się to udaje.
            A 100% Oryginał to jest tu:
            ssl.allegro.pl/item145788125__calvin_klein_euphoria_100ml_edp_oryginal_od_s_s.html
            albo tu:
            ssl.allegro.pl/item148093629__calvin_klein_euphoria_100ml_oryginal_najtaniej_.html
            albo tu:
            ssl.allegro.pl/item147657338_euphoria_calvin_klein_100ml_edp_najtaniej.html

Pozdrawiam

• anekk2 Re: 'Euphoria' 06.12.06, 17:09
              Pewnie,że kupiła podróbe skąd laska miałaby aż 60 sztuk oryginałów ? "
              Euphoria" wyprodukowana w garażu w Legionowie:DD Dlatego zawsze kupuję w
              firmowych perfumeriach, wole zapłacić więcej a mieć pewność:)
              • anekk2 Re: 'Euphoria' 06.12.06, 17:15
                A teraz zerknęłam na inne aukcje tej sprzedającej- 100 sztuk " Miss Dior
                Cheri", 80 sztuk " Hugo Bossa" itp. Fabryka podróbek, zresztą zgłosiłam
                naruszenie zasad.
            • graciella1 Re: 'Euphoria' 07.12.06, 10:06
              Sorry ale o jakim wężyku ty mówisz na zdjęciach????
    • graciella1 Re: 'Euphoria' 07.12.06, 10:05
      Wbrew temu co piszecie ja nie uważam, że ilość sprzedawanych produktów świadczy
      o ich nieoryginalności. Był kiedys taki program w TV i mówiono, że wiele osób
      poprostu ma "dojścia" do oryginałów.
      • anekk2 Re: 'Euphoria' 07.12.06, 10:50
        Owszem, ma dojścia, ale nie do zakupów hurtowych po 100 egzemplarzy każdych
        perfum. Dałaś się wpuścić w kanał, kupiłaś podróbkę i usiłujesz samą siebie
        zapewnić, że wszystko OK. Ponadto pomyśl logicznie- za ile laska kupiłaby te
        perfumy, skoro sprzedaje je za 109 zł i zarabia na tym ? Za 60 zł ? Oryginał
        100 ml ? Hehehe.
        • graciella1 Re: 'Euphoria' 07.12.06, 10:55
          Pewnie masz rację. Nie probuję się usprawiedliwic tylko dziwi mnie, że tylu
          kupujących przede mna nie zorientowało się, że to podróba.
        • nikitka78 Re: 'Euphoria' 07.12.06, 10:59
          Nie ma reguły jeśli chodzi o allegro. Sama kiedyś się nadziałam kupując
          perfumy, cena była wysoka a perfumy- od razu było widać, że to słabe podróby.
          Kasy nie odzyskałam, a laska mimo kilku negatywów (i słabej statystyki)
          sprzedawała dalej i dostawała też pozytywy za "super oryginały".
          Teraz kupuję u sprawdzonego sprzedawcy, ale znam tez osobę, która nie zaznacza
          czy sprzedaje oryginały czy podróbki (dostaje nawet po 200zł w licytacji) i
          otrzymuje pozytywy typu: "100% oryginalne perfumy, gorąco polecam" :-)

• edytao2 Re: 'Euphoria' 08.12.06, 17:06
      ostatnio kupiłam Euphoria 100ml za 260zł na www.kosmedika.com.pl i sa na pewno
      oryginalne, co do allegro nie byłabym do końca pewna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka