Dodaj do ulubionych

do osób używających redermic

07.12.06, 09:05
Wczoraj zakupiłam redermic. dzisiaj nałozyłam na twarz, a póxniej po 10
minutach chciałam nałozyc podkład. Niestety nie dało sie nałożyc, zwałkował
sie i zmienił sie w gumę. Czy wy tez tak macie? A może powinnam podklad
nałożyc od razu po nałożeniu kremu? Pomóżcie!!!!!!
Obserwuj wątek
    • asiorek75 Re: do osób używających redermic 07.12.06, 09:20
      Niestety tak jest z tym kremem. Ja używam głównie na noc - na dzień go nie
      lubię, trzeba używać podkładu od razu po nałożeniu kremu, inaczej nie chce się
      rozsmarować lub rozsmarowuje się nierównomiernie i tworzy maskę na twarzy.
    • jarka63 Re: do osób używających redermic 07.12.06, 09:30
      Miałam to samo, krem oddałam koleżance, która jest z niego bardzo zadowolona.
      • monia816 Re: do osób używających redermic 07.12.06, 09:51
        Dzięki za odpowiedz. Troche szkoda, bo tak gowszyscy zchwalali, wiec
        zdradziłamm.j ulubiony active C XL na rzecz tego, a tu taka porażka. Spróbuje
        od razu nałozyć podkład po kremie. A jak nie to zostawie go na noc. A
        zauwazyłyscie jakies efekty? Buźka
        • asiorek75 Re: do osób używających redermic 08.12.06, 07:36
          Dlaczego szkoda? mozesz używać go na noc ja go stosuję głównie na noc jednak
          nie wiedze problemu ze stosowaniem w dzień. Smaruję twarz tym kremem i
          natychmiast kłąde podkąłd - i jest ok WSZYSTKO BARDZO ŁĄDNIE SIĘ STAPIA. a KREM
          BARDZO LUBIĘ UZYWAM GO PRAWIE MIESIAC UWAŻAM ŻE TWARZ WYGLĄDA LEPIEJ MA
          ŁADNIESZY KOLORYT JEST ĄŁDNIE NAPIĘTA, NAWILŻONA. jA I TAK POLECAM DL AMNIE TO
          ŻADEN MINUS TEGO KREMU. Sory za drukowane litery kapslok właczyl mi się przez
          przypadek ;)
          • monia816 Re: do osób używających redermic 08.12.06, 08:20
            Dzieki zazachete. W sumie ja po2 uzyciach tez jest zadowolona. Skóra wygląda na
            mlodsza i wypoczetą. Dzisiaj to widze, bo ma za soba 6 godzin snu. Ja nakladam
            na redermic puder i twarz i tak wyglada super. Wczoraj sie wytraszyłam, bo
            dodatkowo wyszły mi jakies krostki pojedyncze i mysłałam, ze to po tym kremie.
            Dzisiaj bede obserwowac skóre, a jutro mam wiecej czasu, to sprobuje od razu
            nałozyc podkład. A używałas kremu pod oczy Redermic? Dostałam próbki i stad
            moje pytanie.
            • venus22 Re: do osób używających redermic 08.12.06, 08:40
              Pewnie chodzi o LRP? tez go mam i jestem z niego bardzo zadowolona ale uzywam
              go na noc a na dzien na okolice oczu bo rowniez niezbyt dobrze naklada mi sie
              puder. ale warto ten krem stosowac, bo jest dobry.

Venus
              • monia816 Re: do venus22 08.12.06, 08:55
                a uzywasz tego samego redermica pod oczy, co na twarz, czy tego przeznaczonego
                wyłacznie pod oczy? NO i pytanie drugie, czy pojawiły sie jakies pojedyncze
                krostki?
                • venus22 Re: do venus22 08.12.06, 09:33
                  uzywam tego samego na cala twarz, czyli pod oczy tez. nie mam po nim krostek.
                  mam ten do cery mieszanej.

Venus
                  • klorynda Re: do venus22 08.12.06, 09:55
                    miałam wielką ochote na ten krem, ale pani w aptece powiedziała ze, to dla osób
                    po 40 roku życia...i dla mnie trzydziestolatki zaproponowała active c xxl.
                    • justa_79 Re: do venus22 08.12.06, 10:01
                      tak jest lansowany, bo jest droższy. a zawiera wit. C i kwas hialuronowy
                      (nawilżacz).
                    • monia816 Re: do venus22 08.12.06, 10:09
                      Ja mam 32 lata, ale traktuje ten krem jak kuracje. A active C XXL baaardzoo
                      polecam, zuzyłam kilka opakowań. Szukaj w aptekach promocji, wtedy kupisz
                      Active C XXL + active C po oczy za 107 zł. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka