13.12.06, 21:49
Zauważyłam ze kosmetyki lumene znikają ze sklepów, co sie dzieje? Czyzby
wycofywali sie z rynku?? Zal bo to dobra marka, zawsze ją lubiłam, a
korektory mieli idealne.
Obserwuj wątek
    • mala_blondyneczka Re: LUMENE 13.12.06, 22:31
      No owszem Lumene wycofało sie z rynku polskiego. Raczej juz nie znajdziesz tych
      kosmetyków a jeżeli juz to uważaj na daty ważności gdyż od dawna ich nie
      importowano i są tylko starsze zapasy do wyprzedaży.
    • paul_ina Re: LUMENE 13.12.06, 23:03
      O nie! Też lubiłam ich korektory, no i jedyny pasujący mi na rynku odcień szminki, która nie malowała zębów.

Ostatni raz odczuwałam taki żal, gdy z Polski uciekł Burger King :( i Taco Bell. Teraz Lumene :(((
      • zosiajaniak Re: LUMENE 14.12.06, 12:03
        W zeszłym tygodniu kupowałam bazę pod cienie Lumene w Galerii Centrum. Pani
        powiedziała, że nic nie wie o wycofywaniu się Lumene zwłaszcza, że dopiero co
        dostali świeżą dostawę kosmetyków. Ponoć to importer miał jakieś problemy.
        Owszem w Drogerii Natura już nie ma Lumene, ale to dlatego, że rozwiązali umowę
        z importerem.
        • gohs Re: LUMENE 14.12.06, 15:58
          promyk nadzieji :)!!
        • arieska Re: LUMENE 16.12.06, 21:27
          Potwierdzam, ze w Galerii Centrum (przynajmniej w Wawie na Marszalkowskiej i w
          Wola Parku, bo w Gal. Mokotow nigdy Lumene nie bylo) firma ma sie dobrze.
          Kupilam dzis 2 mazidla, daty waznosci do 2008r. i w ogole pelen asortyment :)
      • setorika Re: LUMENE 17.12.06, 01:03
        To byłby cios w serce- uwielbiam szminki, bo kolorystyka idealnie pasuje do
        mojej cery i sądzę do urody wielu Polek a jakościa nie ustępują tym z górnej
        półki. Mam też konturówkę, którą kupuję od ośmiu chyba lat i pasuje mi niemal do
        wszystkich szminek i błyszczyków.
        Gdzie oprócz GC jest jeszcze Lumene? Bo u mnie jest tylko Natura, ale skoro się
        z niej wycofali..
        Można kupić gdzieś w necie?
        • la_veuve_noire Re: LUMENE 17.12.06, 01:06
          mojekosmetyki.pl/index.php?producent=11
          • zoey7 Re: LUMENE 17.12.06, 01:53
            A co polecacie jeszcze firmy Lumene? Jakiś krem pod oczy? Kredkę do oczu? Tusz
            do rzęs?
            • lola211 Re: LUMENE 17.12.06, 15:27
              Puder w kompakcie, fluid matujacy- to moje ulubione ich kosmetyki.
          • setorika Re: LUMENE 17.12.06, 02:06
            DZIĘKI! :)
          • ewelline Re: LUMENE 21.12.06, 21:46
            Jaka super ta strona. Kupujecie w tym sklepie? Jakie doświadczenia?
            • la_veuve_noire Re: LUMENE 21.12.06, 22:08
              Ja kupuję, parę razy coś zamawiałam. Doświadczenia wyłącznie pozytywne, dlatego
              podałam link.
        • jade.fox Do setorika 21.12.06, 21:27
          Mam też konturówkę, którą kupuję od ośmiu chyba lat i pasuje mi niemal do
          > wszystkich szminek i błyszczyków

Możesz mi napisać jaki numer ma ta konturówka?
          od dłuższego czasu szukam kredki w neutralnym kolorze, pasującej do każdej
          szminki.
          Proszę powiedz jaki numer!!
    • geati Re: LUMENE 17.12.06, 10:44
      No właśnie, też myślałam że wycofane z rynku, ale wczoraj zostałam uświadomiona
      przez panią w drogerii, że to wszystko z winy dysrybutora. Mianowicie życzył
      sobie zamówień na zbyt wysoką kwotę - a wiadomo, że się uzupełnia, zamawia
      BRAKUJĄCE rzeczy, a nie kupuje cały zestaw przy każdym zamówieniu. Stąd wiele
      sklepów nie może sobie po prostu pozwolić na współpracę za takim partnerem
      handlowym...
      A tymczasem bezskutecznie poszukuję pudru od którego jestem od lat
      uzależniona... ;))
      Pozdr
      • pink_hamster Re: LUMENE 21.12.06, 15:19
        a wie ktoś może,czy i gdzie można kupić kosmetyki Lumene w Katowicach? chodzi mi szczególnie o tą bazę pod cienie
        z góry dzięki!
        • morwa23 Re: LUMENE 21.12.06, 21:03
          ja polecam : baze pod cienie-na oczy i baze pod makijaż
          m

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka