aniamik86 21.12.06, 14:47 Czy znacie jakieś dobre kremy kremy matujące? Bo ja teraz uzywam Dax Cosmetics Witaminowa Terapia Matująca i jest nawet nawet..., ale mi się już kończy i chiałabym wypróbować inny, a nie chce wyrzucac pieniędzy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omniabulgari Re: Dobry krem matujący 21.12.06, 16:27 tak ale jest neico drozszy od DAX, Lancome Pure focus emulsja. Pod wzdgledem matowienia skory na 5+. Polecam. Ale ja uzywam tlyko do czola pod grzywke, do twarzy krem nawilzajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: Dobry krem matujący 21.12.06, 18:15 przestałam używać matujących, a zaczęłam naprawdę silnie nawilżać cerę - duż mniej się świeci. Matujące wysuszają cerę, ta się przesusza, więc sie bardziej przetłuszcza i robi się błędne koło. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamik86 Re: Dobry krem matujący 21.12.06, 18:25 A jakiego kremu nawilżającego uzywasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: Dobry krem matujący 21.12.06, 20:50 avene hydrance optimale legere i clean ac- ten jest bardziej odżywczy. Na noc differin na zmianę z kwasami i naprawdę świecę się w normie - wcześniej było koszmarnie po prostu. Do kompletu - mikrodermabrazja loreala. Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: Dobry krem matujący 21.12.06, 18:43 ja właśnei tak samo już od dwoch lat i zero problemow ze swieceniem, ale pamietam ze ten Lancome dobrze matował, czasem w kryzysowych sytuacjahc siegam. Ja uzywam chanel hydramax bardzo drogi ale mi podpasował. Jets nawilzajacy a buzia sie po nim nei siweci caly dzien, przy tym jest dobrze nawilzona. Napenwo sa inne tansze tez neizle ale gdy odkrylam ten nei eksperymentuje al ejest wydajny mam jzu pol roku i pol opakownaia zuzyte wiec chyab sie oplaci. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenka79 Re: Dobry krem matujący 21.12.06, 19:22 Moim ostatnim odkryciem jest krem nivea aqua sensation. Polecam. Dobrze się wchłania, ładnie pachnie i skóra się nie błyszczy, a dodatkowo jest nawilzona. Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 Re: Dobry krem matujący 27.12.06, 17:17 popieram, ja też właśnie wysuszyłam sobie twarz tymi kremami matującymi, teraz używam zwykłej pianki Panthenol ( tak mi poradziła kosmetyczka ) i naprawdę widać efekty Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Dobry krem matujący 21.12.06, 20:03 Garnier Czysta Skóra - tani i bardzo mnie zaskoczył, bo skuteczny:) Teraz używam La Roche Posay Effaclar K - złuszczający, ma odnawiać skórę, ale nieprzyjemnie pachnie. Mój najgorszy zakup to Vichy Normaderm. Nie nadawał się pod makijaż, nie wchłaniał się tylko przysychał na skórze, a gdy nakładałam podkład - złuszczał się i odpadał..fuj.. Odpowiedz Link Zgłoś
maroussi.a miałam to samo 27.12.06, 16:00 po Vichy Normaderm tez tak miałam mam mieszaną cerę a po zachęcających reklamach wydawało mi się, ze znalazłam krem dla siebie a tymczasem nie nadawał się pod podkład zupełnie, wałkował się i złuszczał - paskudztwo!, nakładałam go więc tylko na noc aż się skonczył, potem juz nie kupiłam ja jestem zachwycona Novadiolem Vichy ale on nie matuje za to skóra nabiera doskonałej sprężystosci, dla mnie super :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniamik86 Re: Dobry krem matujący 21.12.06, 22:23 Tez probowalam zrezygnowac z matujacych i uzywac nawilzajacych, ale bylo tragicznie, swiecilam sie strasznie :( Odpowiedz Link Zgłoś
aniamik86 Re: Dobry krem matujący 23.12.06, 23:39 Czy ktoś zna jeszcze jakiś dobry krem matujący? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Dobry krem matujący 24.12.06, 00:10 Dla mnie absolutnym nr 1 wśród kremów matujących jest Lysanel Mat. W tej chwili nie potrzebuję już dużego matowienia, ale sprawdzał się rewelacyjnie. Zajrzyj jeszcze może do tego wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=37621469&a=37621469 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiajaniak Re: Dobry krem matujący 24.12.06, 11:07 Ja od 3 tygodni używam nowego kremu Eris z serii Lirene do cery tłustej i mieszanej www.lirene.pl/s521-pielegnacja.php Krem matująco-nawilżający całkiem nieźle matuje i jak na razie nie zauważyłam żeby wysuszał. Odpowiedz Link Zgłoś