Dodaj do ulubionych

Dobry krem matujący

21.12.06, 14:47
Czy znacie jakieś dobre kremy kremy matujące? Bo ja teraz uzywam Dax Cosmetics Witaminowa Terapia Matująca i jest nawet nawet..., ale mi się już kończy i chiałabym wypróbować inny, a nie chce wyrzucac pieniędzy. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • omniabulgari Re: Dobry krem matujący 21.12.06, 16:27
      tak ale jest neico drozszy od DAX, Lancome Pure focus emulsja. Pod wzdgledem
      matowienia skory na 5+. Polecam. Ale ja uzywam tlyko do czola pod grzywke, do
      twarzy krem nawilzajacy.
      • jo-asiunka Re: Dobry krem matujący 21.12.06, 18:15
        przestałam używać matujących, a zaczęłam naprawdę silnie nawilżać cerę - duż
        mniej się świeci. Matujące wysuszają cerę, ta się przesusza, więc sie bardziej
        przetłuszcza i robi się błędne koło.
        • aniamik86 Re: Dobry krem matujący 21.12.06, 18:25
          A jakiego kremu nawilżającego uzywasz??
          • jo-asiunka Re: Dobry krem matujący 21.12.06, 20:50
            avene hydrance optimale legere i clean ac- ten jest bardziej odżywczy.
            Na noc differin na zmianę z kwasami i naprawdę świecę się w normie - wcześniej
            było koszmarnie po prostu.
            Do kompletu - mikrodermabrazja loreala.
        • omniabulgari Re: Dobry krem matujący 21.12.06, 18:43
          ja właśnei tak samo już od dwoch lat i zero problemow ze swieceniem, ale
          pamietam ze ten Lancome dobrze matował, czasem w kryzysowych sytuacjahc siegam.
          Ja uzywam chanel hydramax bardzo drogi ale mi podpasował. Jets nawilzajacy a
          buzia sie po nim nei siweci caly dzien, przy tym jest dobrze nawilzona. Napenwo
          sa inne tansze tez neizle ale gdy odkrylam ten nei eksperymentuje al ejest
          wydajny mam jzu pol roku i pol opakownaia zuzyte wiec chyab sie oplaci.
          • goldenka79 Re: Dobry krem matujący 21.12.06, 19:22
            Moim ostatnim odkryciem jest krem nivea aqua sensation. Polecam. Dobrze się
            wchłania, ładnie pachnie i skóra się nie błyszczy, a dodatkowo jest nawilzona.
        • iza3108 Re: Dobry krem matujący 27.12.06, 17:17
          popieram, ja też właśnie wysuszyłam sobie twarz tymi kremami matującymi, teraz
          używam zwykłej pianki Panthenol ( tak mi poradziła kosmetyczka ) i naprawdę
          widać efekty
    • inkageo Re: Dobry krem matujący 21.12.06, 20:03
      Garnier Czysta Skóra - tani i bardzo mnie zaskoczył, bo skuteczny:) Teraz
      używam La Roche Posay Effaclar K - złuszczający, ma odnawiać skórę, ale
      nieprzyjemnie pachnie. Mój najgorszy zakup to Vichy Normaderm. Nie nadawał się
      pod makijaż, nie wchłaniał się tylko przysychał na skórze, a gdy nakładałam
      podkład - złuszczał się i odpadał..fuj..
      • maroussi.a miałam to samo 27.12.06, 16:00
        po Vichy Normaderm tez tak miałam
        mam mieszaną cerę a po zachęcających reklamach wydawało mi się, ze znalazłam
        krem dla siebie a tymczasem nie nadawał się pod podkład zupełnie, wałkował się
        i złuszczał - paskudztwo!, nakładałam go więc tylko na noc aż się skonczył,
        potem juz nie kupiłam
        ja jestem zachwycona Novadiolem Vichy ale on nie matuje za to skóra nabiera
        doskonałej sprężystosci, dla mnie super :)
    • aniamik86 Re: Dobry krem matujący 21.12.06, 22:23
      Tez probowalam zrezygnowac z matujacych i uzywac nawilzajacych, ale bylo tragicznie, swiecilam sie strasznie :(
      • brawurka75 Re: Dobry krem matujący 22.12.06, 07:55
        iwostin purritin na dzień
    • aniamik86 Re: Dobry krem matujący 23.12.06, 23:39
      Czy ktoś zna jeszcze jakiś dobry krem matujący?
    • pretty01 Re: Dobry krem matujący 24.12.06, 00:10
      Dla mnie absolutnym nr 1 wśród kremów matujących jest Lysanel Mat. W tej chwili
      nie potrzebuję już dużego matowienia, ale sprawdzał się rewelacyjnie.
      Zajrzyj jeszcze może do tego wątku
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=37621469&a=37621469
      Pozdrawiam.
      • zosiajaniak Re: Dobry krem matujący 24.12.06, 11:07
        Ja od 3 tygodni używam nowego kremu Eris z serii Lirene do cery tłustej i
        mieszanej
        www.lirene.pl/s521-pielegnacja.php
        Krem matująco-nawilżający całkiem nieźle matuje i jak na razie nie zauważyłam
        żeby wysuszał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka