bonovox 29.12.06, 16:43 Dziewczyny proszę o opinię co sądzicie o zapachu tych perfum? (czarny flakon) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2007ja Re: Perfumy Narciso Rodriguez for her 29.12.06, 18:50 Moje ulubione. Wlasnie kupilam 3 kolejny flakon (tym razem wode perfumowana). Po drodze mala zdrada, ale i tak do nich wrocilam. Do tej pory rekord ulubionych to 2 opakowania. Znalazlam je jakis rok temu na lotnisku w Hiszpanii. Nazwa mi nic nie mowila, ale ten zapach... Zaryzykowalam i bardzo mi pasuja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
martelinka Re: Perfumy Narciso Rodriguez for her 29.12.06, 20:28 Miód, piżmo, kwiat pomarańczy, wanilia, wetiwer, amberlyn, drewno - raczej ciezkie chyba nie? Odpowiedz Link Zgłoś
momaan Re: Perfumy Narciso Rodriguez for her 29.12.06, 20:40 absolutnie moj numer 1 od maja br. ich nazwę napotkałam w ktorymś z pism modowych - a że wymienione jako składnik było moje ulubione piżmo zaczęłam poszukiwania...udało się w NY, a teraz już wszedzie i u nas (różowa wersja też pyszna!) polecam gorąco, intrygujące, otulasz się nimi jak luksusowym futrem, i szcżęśliwie mało kto jeszcze ich używa Odpowiedz Link Zgłoś
bonovox Re: Perfumy Narciso Rodriguez for her 29.12.06, 20:47 dziękuję za opinie. Kupiłem narzeczonej i mam nadzieje, że jej się spodobają bo na mnie ten zapach działa intrygującą i jeszcze jedno pytanie czy są trwałe? Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludka Re: Perfumy Narciso Rodriguez for her 29.12.06, 22:01 są wspaniałe, obok black cashmere to moje ulubione, ale niestety na mnie zupełnie nietrwałe :( Odpowiedz Link Zgłoś
sandia Re: Perfumy Narciso Rodriguez for her 30.12.06, 09:29 Pachna pieknie, ale b.ulotne i nietrwale. Przynajmniej na mnie :((( Odpowiedz Link Zgłoś