Gość: mloda IP: *.toya.net.pl / 10.0.233.* 04.04.03, 20:15 chcialam zapytac, gdzie w Łodzi mozna w miare tano, ale dobrze i skutecznie usunac laserowo zbedne owlosinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malosi Re: laser IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 20:34 Więc a propos lasera to dzis własnie byłam na takim zabiegu co prawda w Białymstoku ale nieważne i wyobraz sobie ze to tak strasznie boli ze mozna zwątpić usuwałam wąsiki i powiem ci ze trwa to króciutko a placisz 200 zł i musisz powtórzyc jeszcze 2 albo 3 razy zalezy od karnacji itp i za kazdym razem placisz więc się zastanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: laser IP: *.toya.net.pl 04.04.03, 21:19 no tak, ale jaki efekt i jakie samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: laser IP: *.toya.net.pl 04.04.03, 21:21 czy elektroliza jest lepsza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylaser Re: laser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 16:31 A ja mysle,ze to tak jak z wieloma nowosciami w tym kraju..reklama, wszyscy sie rzucaja, a potem okazuje sie ,ze to nie to i jest juz cos nowego i lepszego.. Jestem juz po ok 5 zabiegach i ..przerwalam!Poczatkowo byl to laser rubinowy, a potem nowosc(!); diodowy.Bolalo, owszem, ale czego sie nie robi :-).Zreszta bol nie jest taki tragiczny.Efekty jednak sa minimalne-moze nawet sama je sobie wmawiam..:-) Wciaz slyszalam, ze niedlugo pojawi sie cos nowego no i jezeli organizm wciaz te wloski produkuje to nic nie mozna zrobic (?)..Okropne tez jest to wypadanie martwych bedacych w skorze bo powstaja wypryski kiedy np.taki wlosek zarasta naskorkiem. Mam teraz depilator elek.(brown) i jestem w 7 niebie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:)))) Re: laser IP: 80.51.244.* 04.04.03, 21:24 Gość portalu: Malosi napisał(a): > Więc a propos lasera to dzis własnie byłam na takim zabiegu co prawda w > Białymstoku ale nieważne i wyobraz sobie ze to tak strasznie boli ze mozna > zwątpić usuwałam wąsiki i powiem ci ze trwa to króciutko a placisz 200 zł i > musisz powtórzyc jeszcze 2 albo 3 razy zalezy od karnacji itp i za kazdym > razem placisz więc się zastanów tak,wlasnie,a ja z nia bylam i az jej sie oczy zalzawiły :P. boli mniej jezeli masz jasna karnacje,przed zabiegiem nie powinnas sie opalac (solarium tez odpada),bo laser reaguje na kolor-tzn.na ciemniejsze miejsca,wiec zadziala tez na skóre i bedzie bolalo bardziej.a do usuwania nadaja sie ciemna wloski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:)))) Re: laser IP: 80.51.244.* 04.04.03, 21:27 facet powiedzial,ze przez 3 tygodnie wloski nie beda rosly,ale beda wypadac te wypalone fragmenty wloskow spod skóry.po jakichs 2 miesiacach (nie wczesniej) powtarza sie zabieg pierwszy raz.a efekt?-brak wąsikow u Malosi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: laser IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 10:05 ja osobiście czuje sie fspanialeee!!!:)))))) zwłaszcza ze ja :)))) trzymała mnie za łapę aczkolwiek gdyby nie tałapa to nie wiem jakiś kołek w zęby by sie pszydal hhy..........a więc wąsiki gudbajjjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: laser IP: *.toya.net.pl / 10.0.233.* 06.04.03, 17:54 no wlasnie mnie tez chodzi o to uczucie kiedy nie masz juz nic do ukrycia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: laser IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 23:07 antylaserko mysle jednak ze moze trafilas do nieodpowiedniego gabinetu i moze mieli zly sprzęt znam kilka osob ktore mialy usowane wloski laserem i sa zadowolone nie ma sladu ale pewnie tez zalezy w ktorym miejscu je usuwasz , co prawda na początku troche pocierpisz ale pozniej sa efekty Odpowiedz Link Zgłoś