Dodaj do ulubionych

Ampułki Elancyl Chrono-Actif

IP: *.net.bialystok.pl 07.04.03, 14:22
Czy któraś z Was już wypróbowała? Jakie wrażenia? Czy taka malutka ampułka
5ml wystarcza na wysmarowanie problematycznych miejsc?
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: Ampułki Elancyl Chrono-Actif IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.03, 19:08
      Mi starcza jedna ampułka na 2-3 smarowanka/od kolan do góry i brzuch/
      • Gość: mada Re: Ampułki Elancyl Chrono-Actif IP: *.chello.pl 07.04.03, 21:21
        Mam prośbę: możesz napisać ile to kosztują i te ampułki i czy widzisz jakieś
        efekty? Też mam miejsca problematyczne, które po zimie wyglądają jeszcze
        gorzej. Już nie mogę sie doczekać, kiedy zrobi się ciepło i zacznie się sezon
        rowerowy i nie będzie mnie trzęsło na myśl o basenie (nawet krytym). Ale
        wcześniej chciałabym się poratować czymś SKUTECZNYM.
        Będę ci bardzo wdzięczna
        pozdrowionka
        • Gość: mada Re: Ampułki Elancyl Chrono-Actif IP: *.chello.pl 07.04.03, 21:22
          Jeszcze jedno pytanko: czy to są ampułki Galenic? Mam nadzieję, że nie
          przekręciłam nazwy.
          Dzięki
          • Gość: Iga Re: Ampułki Elancyl Chrono-Actif IP: *.sloneczny.pl / 10.2.17.* 08.04.03, 11:16
            Ja kilka dni temu kupiłam ten nowy preparat, tzn. 15 ampułek do stosowania na
            dzień i 15 na noc. Zapłaciłam ok. 119 zł. Ponieważ stosuję od bardzo niedawna,
            to nie wypowiem się na temat efektów. Mogę tylko powiedzieć, ze jest przyjemny
            w użyciu, ładnie pachnie, bardzo szybko się wchłania. Jedyny problem to to, że
            mimo że jestem małą drobną kobietką, to jedna ampułka wystarcza mi ledwie na 1
            zastosowanie (uda, pośladki, brzuch). Zupełnie nie wiem dlaczego! Aha, nie
            polecam dla osób ze skłonnością do pękania naczynek na nogach- zawiera dużo
            kofeiny.
            • Gość: joars Re: Ampułki Elancyl Chrono-Actif IP: *.pf.com.pl / 10.1.5.* 30.06.03, 15:43
              Moge polecic. na mnie okazal sie bardzo skuteczny. Nawet zastanawiam sie nad
              druga kuracja, ale gdzies slyszalam , ze mozna stosowac ten specyfik raz na pol
              roku.

Pozdr
              joars

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka