Gość: Iga IP: *.net.bialystok.pl 07.04.03, 14:22 Czy któraś z Was już wypróbowała? Jakie wrażenia? Czy taka malutka ampułka 5ml wystarcza na wysmarowanie problematycznych miejsc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: Ampułki Elancyl Chrono-Actif IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.03, 19:08 Mi starcza jedna ampułka na 2-3 smarowanka/od kolan do góry i brzuch/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Ampułki Elancyl Chrono-Actif IP: *.chello.pl 07.04.03, 21:21 Mam prośbę: możesz napisać ile to kosztują i te ampułki i czy widzisz jakieś efekty? Też mam miejsca problematyczne, które po zimie wyglądają jeszcze gorzej. Już nie mogę sie doczekać, kiedy zrobi się ciepło i zacznie się sezon rowerowy i nie będzie mnie trzęsło na myśl o basenie (nawet krytym). Ale wcześniej chciałabym się poratować czymś SKUTECZNYM. Będę ci bardzo wdzięczna pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Ampułki Elancyl Chrono-Actif IP: *.chello.pl 07.04.03, 21:22 Jeszcze jedno pytanko: czy to są ampułki Galenic? Mam nadzieję, że nie przekręciłam nazwy. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Ampułki Elancyl Chrono-Actif IP: *.sloneczny.pl / 10.2.17.* 08.04.03, 11:16 Ja kilka dni temu kupiłam ten nowy preparat, tzn. 15 ampułek do stosowania na dzień i 15 na noc. Zapłaciłam ok. 119 zł. Ponieważ stosuję od bardzo niedawna, to nie wypowiem się na temat efektów. Mogę tylko powiedzieć, ze jest przyjemny w użyciu, ładnie pachnie, bardzo szybko się wchłania. Jedyny problem to to, że mimo że jestem małą drobną kobietką, to jedna ampułka wystarcza mi ledwie na 1 zastosowanie (uda, pośladki, brzuch). Zupełnie nie wiem dlaczego! Aha, nie polecam dla osób ze skłonnością do pękania naczynek na nogach- zawiera dużo kofeiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joars Re: Ampułki Elancyl Chrono-Actif IP: *.pf.com.pl / 10.1.5.* 30.06.03, 15:43 Moge polecic. na mnie okazal sie bardzo skuteczny. Nawet zastanawiam sie nad druga kuracja, ale gdzies slyszalam , ze mozna stosowac ten specyfik raz na pol roku. Pozdr joars Odpowiedz Link Zgłoś