Dodaj do ulubionych

owal twarzy

IP: *.gl.digi.pl 07.04.03, 20:44
Zwracam się do Pań majacych sporo "over 21".
Co mozna zrobić ze zmianami owalu twarzy, lekko opadajace policzki. Czy
któraś wypróbowała jakieś zabiegi wypełniajace lub podnąszące policzki?
Proszę o rady.Pzdr.
Obserwuj wątek
    • naila Re: owal twarzy 08.04.03, 18:47
      Z tych mniej inwazyjnych polecam masaże. Ostatnio czytałam opinie o L'Oreal,
      Plenitude, Revitalift Slim - kremie wyszczuplającym do twarzy. Po przeczytaniu
      opinii o nim mam ochotę spróbować ....

www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=ea6a5d81abb86bdd23e059cee3ac3ba5&cmd=details&itemid=631

Powyższy link wpisać jednym ciągiem :)
    • Gość: maria Re: owal twarzy IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 21:18
      hm, nie wiem o jaki krem Ci chodzi, jeśli o liftingujący to raczej ten z
      loreala nie spełni zadania. Stosuję kremy liftingujace i w tej chwili Lancome:
      renergie contor lift uzywam go na noc, ma postać jakby żelu doskonale się
      wchłania i jest super (zalecany na owal i szyję), na dzień uzywam resolution d-
      contraxol firmy jak wyżej. Z czystym sercem mogę ci polecić kremy z diora,
      modelujące i podnoszące owal twarzy lub HR.
      Pozdrawiam
    • Gość: over21 Re: owal twarzy IP: *.gl.digi.pl 09.04.03, 11:36
      Dziekuję dziewczyny za porady, kupię sobie zalecane przez Was kremy.
      Mam tylko watpliwość co do masażu twarzy. Masując samej mogę jeszcze bardziej
      rozciagnąć skórę, chyba lepiej będzie powierzyć tą czynność specjaliście czyli
      dobrej kosmetyczce. Co o tym sądzicie?
      Pzdr.
      • Gość: Maria Re: owal twarzy IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 15:08
        Myślę, ze to nie jest dobry pomysł masować sobie twarz, chyba, że wiesz jak to
        się robi. W kremach diora z serii capture jest rozrysowane jak nakładać krem na
        poszczególne częsci twarzy ( sa to kremy nowe z serii przeciwzmarszczkowej). Ja
        chodziłam do salonu odnowy biologicznej na serię modelowania owalu, efekt
        średni. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka