ala_ben 10.04.03, 15:44 Drogie PAnie, doradzcie co zrobic z brzydkimi plecami, syfki ropiejace, zaskorniaki, blizny! az wstyd bedzie odslonic na wiosne.... prosze pzdr Ala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: brzydkie plecy (?) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 17:52 przydałaby się kuracja kwasami u kosmetyczki a wcześniej oczyszczanie w domu mozesz stosować benzacne, maseczki z glinki, tonik antybakteryjny (dobrze, jeśli z kwasem salicylowym), preparaty z kwasami do domowego użytku, np. neutrogena clear proe treatment lub Lysanel Activ; bardzo skuteczny był "Preparat do dekoltu i pleców" z serii Antry Soraya, ale przestali go produkować (jest jednaj jeszcze w neiktórych sklepach, warto go kupić) Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: brzydkie plecy (?) 10.04.03, 19:08 Alu, odpisałam Ci u Anexxy. Mi ten preparat Sorayi w ogóle nie pomógł, podobnie jak zwykły tonik antybakteryjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: brzydkie plecy (?) IP: *.chello.pl 10.04.03, 18:19 Mnie pomaga jedynie Isotrexin - żel, jest bardzo ostry ale skuteczny, w aptekach kosztuje 36 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy isotrexin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 18:42 no i (przynajmniej teoretycznie) jest na receptę Isotrexin zawiera antybiotyk erytromycynę oraz retinoid isotretinoinę- trudno żeby nie był "ostry" lub nie pomagał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: isotrexin IP: *.chello.pl 10.04.03, 18:46 Nigdy nie kupowalam go na receptę, nawet dermatolog nie wystawił na niego recepty. Ale to prawda, że zawiera antybiotyk, nie mogą go stosować np. kobiety w ciąży. Mimo wszystko polecam, nie zaszkodzi zapytac o niego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś