edzior1 03.02.07, 23:31 prosilabym o naturalne sposoby na silnie przetluszczajace sie wlosy, szczegolnie przy skorze glowy, bez lupiezu tylko z silnym tlustym nalotem na skorze glowy... dziekuje. Edyta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kraxa myj je ziemia wulkaniczna 04.02.07, 12:15 co to jest powie Ci nsz wyszukiwarka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naturalny_chomik Re: myj je ziemia wulkaniczna 05.02.07, 07:36 mi ziemia niestety nie pomogła na tą przypadłość. ta z alvy wręcz zwiększyła przetłuszczanie po 2 tyg sosowania...a miało byc tak pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: tluste wlosy 05.02.07, 11:21 Wc akcie desperacji kupiłam zszampon z melisą cystrynową, chyba Logony. Bardzo mi odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
edzior1 Re: tluste wlosy 05.02.07, 22:19 probowalam roznych rzeczy....szampon polytar, szmpon vichy, ostatnio plukam woda z sokiem z cytryny.. niezbyt edyta Odpowiedz Link Zgłoś
barbegazi Re: tluste wlosy 06.02.07, 10:13 A jak często myjesz włosy? Ja kiedyś myłam co drugi dzień, ale kiedys przy okazji jakiejs okropnej choroby nie myłam dwa tygodnie i od tego czasu jak umyłam, to wcale mi się już tak nie przetłuszczały.Wystarczy im mycie raz na 4- 5 dni.A teraz myję zwykłym szamponem z Eco Cosmetics. Wiesz - skóra głowy często myta wydziela więcej tego "tłuszczu". Mam bardzo dobre doświadczenie z olejem jojoba jeśli chodzi o tłustą cerę. Może spróbujesz wcierac troszkę w skórę głowy.Dużo o nim było i o jego właściwościach na forum. Skorzystaj z wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś