Dodaj do ulubionych

Grażyna Kulczyk

15.02.07, 17:43
Co trzeba robić, żeby tak masakrycznie wyglądać? Pamiętam sesję w Twoim Stylu
i przekonuję się, że Photoshop miał co robić.
Pieniądze nie zawsze idą w parze z dobrym gustem.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3919175.html
Obserwuj wątek
    • nati.82 Re: Grażyna Kulczyk 15.02.07, 18:13
      Swego czasu często ją widywałam w poznańskim Browarze: elegancka, z klasą....
      Wyróżniała się z tłumu.
      • purecharm Re: Grażyna Kulczyk 15.02.07, 18:16
        Takze widzialam ja wielokrotnie w browarze. Elegancja, super drogie ciuchy, ale geba straszna. Po prostu jak ktos jest naprawde brzydki, to nawet dobry makijaz nie pomoze.
      • haska-mi A to ciekawe co piszecie, bo... 15.02.07, 19:13
        kiedy widziałam ją niedawno w Browarze, miała na sobie jasne obcisłe dżinsy z
        rozchodzącym się rozporkiem na tyłku i białą bluzkę z koronki + biały stanik.
        Wyglądała jak...hmmm...no chyba nie muszę pisać.
    • gosiaokruszek Re: Grażyna Kulczyk 15.02.07, 18:58
      Dziewczyny myślę że nie powinniście pisać o jej wyglądzie...skoro macie 20
      lat ,a ona ....nie wiem 50-60? Ciekawe jak wy będziecie wyglądać w jej wieku?
      • purecharm Re: Grażyna Kulczyk 15.02.07, 19:21
        Moja mama ma 55 lat i wyglada cudownie!! Po prostu ma super geny(mam nadzieje, ze i ja je mam) i jest piekna kobieta mimo iz nigdy nie uzywala drogich kremow ani nie chodzila na zadne zabiegi do kosmetyczki. Kulczykowa wyglada wyjatkowo zle i staro.
    • nauczycielka98 Re: Grażyna Kulczyk 15.02.07, 19:08
      hmmm... 36; nie chcę tak wyglądać wtedy, kiedy szczęśliwie dobrnę do 50 - 60.
      • omniabulgari Re: Grażyna Kulczyk 15.02.07, 19:11
        czy to jakis watek typu dowartociowac sie i stwierdzic ze kasa szczescia nei
        daje?? Kazda kobieta chce byc atrakcyjna jak najdluzej, a ze roznie to bywa to
        inny temat ale nie ma chyba w tym nic zlego.
        • sztuka_konwersacji Re: Grażyna Kulczyk 15.02.07, 19:38
          omniabulgari napisała:

> czy to jakis watek typu dowartociowac sie i stwierdzic ze kasa szczescia nei
          > daje??

Hmmmm...
          Faktycznie wyglada bardzo zle.
          Strach napisac cos wiecej, bo zaraz zostanie sie oskarzonym o dowartosciowanie
          cudzym kodztem, kompleksy, zazdrosc o kase itp.
    • nauczycielka98 Re: Grażyna Kulczyk 15.02.07, 19:30
      Nie dowartościowuję się. Inaczej ubierałam i malowałam się 15, 10, 5 lat temu.
      Pani Grażyna zatrzymała się na wieku 20 lat. Bedąc tak znaną osobą trzeba mieć
      świadomośc oceny innych. czas leci i należy mieć wyczucie wieku.
    • ewelline Re: Grażyna Kulczyk 15.02.07, 19:46
      A nie wiesz, że o gustach się nie dyskutuje?
      Chciałabyś żeby ktos wstawił twoje zdjęcie na jakimś forum i napisał:
      "Co trzeba robić, żeby tak masakrycznie wyglądać? Pamiętam sesję w Twoim Stylu
      i przekonuję się, że Photoshop miał co robić. Pieniądze nie zawsze idą w parze
      z dobrym gustem."???
      Nie wiem czemu mają służyć takie wątki.
    • princessofbabylon Re: Grażyna Kulczyk 15.02.07, 20:02
      nauczycielka98 napisała:

> Pieniądze nie zawsze idą w parze z dobrym gustem.

prawie nigdy
    • paul_ina Re: Grażyna Kulczyk 15.02.07, 20:13
      A ja wiem, czemu ma służyć ten wątek. Autorka kierując się szlachetnymi pobudkami szerzenia kaganka oświaty promuje wystawę, której mecenasem jest Pani Kulczyk. To naprawdę ładnie i miło.
      • purecharm Re: Grażyna Kulczyk 15.02.07, 20:41
        Ludzie o co Wam chodzi? Nie podoba sie watek, to prosze nie czytac i sie nie wypowiadac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka