Dodaj do ulubionych

nowy GLAMOUR

IP: *.BMJ.net.pl 23.04.03, 23:28
właśnie widziałam w TV reklame nowego numeru Glamour nadal kosztuje 3,90zł
ciekawe jak długo utrzyma taka cenę...

ja w każdym razie nie mam zamiaru wydawać na to pisemko nawet tych 3,90, bo
pierwszy numer był po prostu bezndziejny, same obrazki, nic ciekawego do
czytania :(

jak ktoś ma obydwa numery to napiszcie jak ten drugi wypada w porównaniu z
pierwszym :)
Obserwuj wątek
    • Gość: inka Re: nowy GLAMOUR IP: *.BMJ.net.pl 24.04.03, 15:02
      podciągam :)
      • ladybird77 Re: nowy GLAMOUR 24.04.03, 18:32
        to samo-duzo obrazkow, bezsensowne podpisy ...bdeciki i jeszcze raz bzdeciki...
        ale za 3.90 mozna poogladac kolorowe zdjecia!

• Gość: karla Re: nowy GLAMOUR IP: *.chello.pl 24.04.03, 22:09
          A czy są jakieś próbki?
          • Gość: Paula Re: nowy GLAMOUR IP: *.kielce.com.pl 25.04.03, 12:09
            Nie ma żadnych próbek. Ogólnie beznadziejna gazeta. Około 8 pierwszych stron to
            reklamy. Dobrze,że cena to tylko 3,90 zł.
          • Gość: Anja Re: nowy GLAMOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.03, 15:51
            Beznadzieja, zmarnowane 3,90. Niby mało ale zawsze można było wydać choćby na
            śniadanko.

Anja
            • matyldakowalska Re: nowy GLAMOUR 25.04.03, 16:12
              pusto jak w pierwszym, ale 3.90 robi swoje;) kupilam... zero probek, ale za to
              tekst jest od 28 strony bo wczesniej reklamy... jak zwykle dodatki w stylu
              oklularow za 800 zeta na niedzielna majowke...
              • Gość: kate_b Re: nowy GLAMOUR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.03, 16:53
                Nie kupilam i nie kupie drugiego numeru, bo jak dla mnie w pierwszym byl moze
                jeden czy dwa teksty na ktorym ewentualnie mozna oko zawiesic.
                Lepiej wejsc na ich strone - glamour.pl i tam przeczytac, wyjdzie taniej :)
                • Gość: marianna Re: nowy GLAMOUR IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.04.03, 10:22
                  Dla mnie pismo beznadzieja dla tzw. "pustostanów" w główce.
                  Pozdrawiam
                  • eviy Re: nowy GLAMOUR 29.04.03, 08:56
                    Oj zgadzam sie, zgadzam. pisemko mocno przynudnawe. Mnie właściwie
                    zainteresował tylko artykuł o włoskach, bo mam zamiar sie wybrać do fryzjera i
                    napatrzyłam się na te fryzurki. Ogólnie lepiej dołożyć te kilka zlotych i
                    kupić Marie Claire-jest dużo lepsza!!
    • Gość: megi Ta gazeta jest beznadziejna!!!!!!!!! IP: *.klik.bydgoszcz.pl 03.05.03, 00:15
      • Gość: Albinos Re: Ta gazeta jest beznadziejna!!!!!!!!! IP: 80.48.46.* 03.05.03, 10:04
        Nie kupujcie tego szajsu. Wszędzie zdjęcia, zdjęcia i reklamy. Błędy! Ludzie
        błędy! W pierwszym numerze przy opisie aparatu cyfrowego podali jego cenę.
        Spoko... W rzeczywistości była 4 razy wyższa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka