justeczka1 19.02.07, 15:34 wlasnie kupilam korektor vichy i juz wiem, ze zladuje w szufladzie... moze ktoras z was poleci mi dobry korektor tuszujacy "niespodzianki"? jak dotad nie udalo mi sie trafic na nic fajnego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontrowersyjna Re: dobry korektor? 19.02.07, 15:47 może z serii Visions firmy Oriflame? moje koleżanki bardzo sobie chwalą, bo jest wydajny i tani, a co najważniejsze-tuszuje! Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: dobry korektor? 19.02.07, 16:00 ja polecam Max factor erase. rewelacja, bo to jeden z nielicznyc korektorów, który świetnie kryje i nie zostawia takiego połysku korektorowego- geenralnie jest matowy. wierna mu jestem od ponad roku. Jedyne co na minus to słaby wybór kolorów...dostepny jest np. w galerii centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
ismeria Re: dobry korektor? 19.02.07, 18:14 ja uzywam korektore z avon dopasowuje sie do koloru skory dobrze kryje i cena w miare przyzwoita, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
happy_gosiak Re: dobry korektor? 19.02.07, 18:39 maybelline ever fresh jest swietny Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: dobry korektor? 19.02.07, 21:13 z tych "normalnych cenowo" to : loreala jest niezly(chyba?) revlona jest w miare...w miare calkiem nieglupi jest maybelline - tylko ciezki (swietnie kryje ale trzeba uwazac zeby tapety sobie nie zrobic pod oczami) art deco nie probowalam ale moja kolez. jest zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
mandy111 Re: dobry korektor? 19.02.07, 21:28 Polecam Maybelline EverFresh albo z tej nowej serii Pure :) Odpowiedz Link Zgłoś