Dodaj do ulubionych

POMOCY.....

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 22:13
Dokładnie 23.04.br.wybrałam się do fryzjerki.Chciałam sobie zrobić czerwone
pasemka.... i zrobiłam.Zapłaciłam 80 i po 3 myciach zauważyłam,że mam bordowe
włosy-na całej głowie,a po pasemkach prawie ani śladu.Co byście zrobiły na
moim miejscu? Kłótnia czy zwrot kosztów??????????DORADŻCIE MI.DZIĘKI.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: POMOCY..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 22:21
      Gość portalu: psotka napisał(a):

> Dokładnie 23.04.br.wybrałam się do fryzjerki.Chciałam sobie zrobić czerwone
      > pasemka.... i zrobiłam.Zapłaciłam 80 i po 3 myciach zauważyłam,że mam bordowe
      > włosy-na całej głowie,a po pasemkach prawie ani śladu.Co byście zrobiły na
      > moim miejscu? Kłótnia czy zwrot kosztów??????????DORADŻCIE MI.DZIĘKI.

Kłótnia i poprawka fryzury za darmo. Jeżeli nie chcesz jednak ryzykować
      spaprania Ci włosów, poprzestań na kłótni i zwrocie kosztów, w przeciwnym
      razie, powiedz, że zgłosisz to do Izby Cechu czy Rzemiosła (zapomniałam nazwy,
      ale to instutucja konsumencka, przyjmująca skargi i zażalenia, można sprawdzić
      w Wyborczej). Też miałam podobną sytuację kilka lat temu. Poszłam na trwałą na
      długie włosy (to był wtedy szok i nowość, nowa trwała) i po 5 godzinach
      wirtuozerii na drugi dzień po wstaniu z łóżka, po trwałej ani śladu!
      • Gość: psotka Re: POMOCY..... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 22:27
        Dzięki wielkie.Naprawdę,taka jestem wkurzona,że jutro tą babkę rozniosę.W sumie
        to mogłam iść do tej,co zawsze,ale nie wiem,co mnie podkusiło.Mam nadzieję,że
        dojdę z nią do porozumienia.Miłej nocki...
        • Gość: Anka Re: POMOCY..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 22:37
          Gość portalu: psotka napisał(a):

> Dzięki wielkie.Naprawdę,taka jestem wkurzona,że jutro tą babkę rozniosę.W
          sumie
          >
          > to mogłam iść do tej,co zawsze,ale nie wiem,co mnie podkusiło.Mam nadzieję,że
          > dojdę z nią do porozumienia.Miłej nocki...

Nie martw się, noc będziesz miała zepsutą. Jutro nabierz sił i rusz do akcji.
          Ja też tak miałam.I pamiętaj, nie daj się zwieść jej gadaniom, że bla bla bla
          Twoja to wina była, źle myłaś włosy, złą masz wodę, nie takiego szamponu
          użyłaś, etc. One tak potrafią. Bądź ostra i twardo stój przy swoim. Pa.
          Powodzenia!
    • Gość: psotka Re: POMOCY..... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 23:25
      ANIU,byłam i ........ "to zależy,czy był używany dekoloryzator',ja na to,że
      tak,a ona "no właśnie",a ja,że mogła mnie pani uprzedzić,że kolor może nie
      będzie się trzymał...w końcu to ona jest fryzjerką ,a nie ja!!!!!!! Ofiarowała
      mi próbę na moim włosie bez użycia dekoloryz.,jeśli kolor wyjdzie,to zrobi mi
      gratis (chyba zadośćuczynienie),a ja na to,że pracuję od 10 do 18 przez cały
      tydzień i nie mam czasu na fryzjerki..Co Ty na to????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka