asiaiadas 25.03.07, 19:23 jakie macie opinie na temat kosmetyków do makijażu ISADORA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczna.dziewczyna Re: Kosmetyki IsaDora 25.03.07, 19:28 Dobra firma. Mają porządne, klasyczne kosmetyki do makijażu, zwłaszcza lubię cienie i podkłady. Odpowiedz Link Zgłoś
qrka_wodnaa Re: Kosmetyki IsaDora 25.03.07, 19:29 Ja mam puder brązujący i jestem bardzo zadowlona (nawet mi lepiej słuzy niż ziemia egipska. Miałam tez tusz wydłuząjąco podkrecający i był super. Także na podstawie tych produktów wydaje mi sie ze są ok :) ale ja mówią jedna jskólka wiosny nie czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
j0anna1 Re: Kosmetyki IsaDora 25.03.07, 19:36 Miałam puder matujący i byłam bardzo zadowolona - dlatego kupiłam nowy z tym samym numerem koloru. Niestety po otwarciu okazalo sie ze jest sporo jasniejszy niz ten poprzedni.. Mam tez korektor w plynie - samo dzialanie nie najgorsze natomiast opakowanie jest niezbyt udane poniewaz korektor zasycha przez nakretce (w sporych ilosciach). Poza tym aplikator jest na gabeczce, zdecydowanie bardziej wole pedzelek. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Kosmetyki IsaDora 25.03.07, 19:50 moje ulubione sprawdzilam lakiery, puder, podklad, jestem uzalezniona od ich cieni i blyszczykow:) Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze...Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Kosmetyki IsaDora 25.03.07, 21:03 Bardzo dobrą - wysoka jakość i duży wybór kolorów. Uwielbiam szminki, błyszczyki, cienie. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Kosmetyki IsaDora 25.03.07, 21:08 niezłe cienie, podkłady i lakiery. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Kosmetyki IsaDora 25.03.07, 21:24 Fajne cienie-śliczne kolory,idealnie dobrane zestawy;super błyszczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza26 Re: Kosmetyki IsaDora 26.03.07, 07:37 podkład mialam raz i uzylam go doslownie 3 razy. Zupelnie mi nie pasowal. Za to cienie naprawde ok - polecam jeszcze puder MATUJACY sypki - naprawde rewelacja. matuje na caly dzien. mam juz 3 opakowanie i nie zamierzam zmienic. to jeden z niewielu kosmetyków do makijazu ktorym naprawde ufam. pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
sonique Re: Kosmetyki IsaDora 26.03.07, 13:43 POlecam blyszczyki, fajne sa tez cienie do oczu, ladna kolorystyka. Odpowiedz Link Zgłoś
aska275 Re: Kosmetyki IsaDora 26.03.07, 14:30 Rewlacyjne cienie - piękne, intensywne kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
fruttidibosco Re: Kosmetyki IsaDora 26.03.07, 14:34 potwierdzam cienie i blyszczyki sa rewelacyjne!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiadas Re: Kosmetyki IsaDora 26.03.07, 18:30 cieszą mnie te opinie, bo wlasnie wybralam jeden zestaw cieni ISaDOra- poczwórne kolor GOLD brązy i złotka:) Odpowiedz Link Zgłoś
jewriejka Re: Kosmetyki IsaDora 26.03.07, 20:05 2 lata temu kupilam tusz ten dwustronny bialo-czarny tej firmy za 50 zl i uzywam go do dzis - jeszcze sie nie skonczyl i jestem bardzo zadowolona pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Kosmetyki IsaDora 26.03.07, 20:28 Mam cienie dla wrazliwych i noszacych soczewki konatktowe.. Jedne z lepszych, jakie mialam :) Naprawde nie podrazniaja i trzymaja sie dosyc dlugo :) Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: Kosmetyki IsaDora 24.05.07, 08:45 Widzialam wlasnie reklame nowych kosmetykow Isadory - kosmetykow mineralnych. Czy ktoras z Was juz ich probowala? Jakie wrazenia? Macie pojecie jaki to poziom cenowy? Z gory dziekuej za opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
abkasia Re: Kosmetyki IsaDora 24.05.07, 16:14 potwierdzam cienie do powiek sa boskie;)))) stosuje tylko te cienie:)) oprocz 2 opakowan barazow i zlotych mam te z intensywna zielenie, zlotym i ciemnym zielonym :))) sa cudne. podklad kiedys kupilam, ale niebylam zadowolona... moze zly wybralam. ale polecila mi go pani w sklepie. po zalozeniu na bunie po paru min strasznie sie wyzolcal.....jak chinka wygladalam:) Odpowiedz Link Zgłoś