anna.pl.se 31.03.07, 14:28 Czesto przy oslabieniu organizmu dostaje opryszczki,po ktorej zostaja mi zaczerwienienia.Znacie jakies sposoby zeby sie ich szybko pozbyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tunczyczekk Re: Opryszczka 31.03.07, 15:18 Spróbuj Sonol. Preparat w kulce dostępny w aptekach. Kosztuje niecałe 4 złote ale jest rewelacyjny ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_garden Re: Opryszczka 31.03.07, 15:58 Zawsze stosowalam jakies mazidla i opryszcza utrzymywala mi sie okolo 5-6 dni. Lekarz przypisal mi doustny srodek o nazwie chyba heviran (o ile nie myle) i juz po dwoch dniach nie mam opryszczki. Srodek jest w moim przypadku na tyle skuteczny, ze gdy juz przy pierwszym swedzeniu wezme tabletke to opryszczka mi nie wyskoczy. Kosztuje kilka zlotych i u mnie wygrywa z Zoviraxem i Hascovirem. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Opryszczka 31.03.07, 17:02 tutaj jest cala wiedza :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=54006444&a=54006444 ja ostatnio uzywalam plasterkow.. napawrde polcam. nie rozrosla sie opryszczka. Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia Re: Opryszczka 31.03.07, 18:46 Ja również bardzo polecam Sonol. Trzeba posmarować jak tylko zaczyna swędzieć. Opryszczka niestety się zrobi, ale będzie mała. Później smaruję pastą cynkową. Odpowiedz Link Zgłoś