81mala Polecam !makijaż permanentny poznań 29.07.12, 23:45 Byłam w wielu gabinetach, bo mam alergie i jestem cały czas na lekach. I dziwią mnie różne opinie, bowiem odwiedziłam co najmniej naście gabinetów w Poznaniu. jednak zaufałam pani Alicji Kosmetolog z polecenia mojej Pani doctor. I powiem tak, jak chcecie skrócić sobie czas to udajcie się na profesjonalną konsultację, a nawet wiele konsultacji do różnych gabinetów, wówczas same ocenicie jakość usług i profesjonalizm. Ja polecam esthetique (make-up.pl) zabieg makijażu permanentnego u Pani Alicji ma wieloletnie doświadczenie, jest szkoleniowcem i z pewnością zrobi zabieg naturalnie. W razie pytań chętnie wyśle zdjęcia mam zrobione brwi, oczy i usta. Pozdrawiam i polecam wymagającym ! Odpowiedz Link Zgłoś
endi55 Re: Makijaż permanentny 12.12.12, 08:53 Witam wszystkich.Chciałam Wam powiedzieć, że ostatnio byłam u Pani Agaty Świeckiej w Warszawie na makijażu pernamentnym : kreski dolne i górne i brwi.Jestem bardzo zadowolona z arcydzieła Pani Agaty.Nie mam swoich rzęs ani brwi, polecam taki makijaż wszystkim, którzy mają taki problem jak ja ale też innym osobom.Fajnie jest się obudzić rano i mieć już makijaż. Myślę ,że warto wydać trochę pieniędzy ale mieć komfort i lepsze samopoczucie.Pani Agata dobiera świetnie kształt i kolor indywidualnie do twarzy i co jest tez bardzo ważne pracuje na profesjonalnym sprzęcie i tuszach. Odpowiedz Link Zgłoś
irenkaka6 Re: Makijaż permanentny 15.12.12, 01:20 ten filmik mi troche rozjasnil www.glamki.pl/tv/makijaz-permanentny_8,677/dobre Odpowiedz Link Zgłoś
irenkaka6 Re: Makijaż permanentny 15.12.12, 01:21 www.glamki.pl/tv/makijaz-permanentny_8,677/ Odpowiedz Link Zgłoś
asiaj301 Makijaż permanentny 23.01.13, 07:53 Witam bardzo bym chciała zrobic sobie makijaż pernamentny brwi ,czy możecie coś polecić ale w OLSZTYNIE? Odpowiedz Link Zgłoś
pani.truskawka Re: Makijaż permanentny 23.01.13, 11:30 Moja ciotka zrobiła sobie kreski na górnej i dolnej powiece oraz usta i jest z takiego makijażu bardzo zadowolona. Co prawda trzeba taki zabieg powtarzać jakoś raz w miesiącu, ale jeżeli kogoś na to stać, to czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kiniusia300 Re: Makijaż permanentny 06.08.13, 13:17 Witam zakupiałam na gruponie makijaż permanentny brwi w bardzo atrakcyjnej cenie.Jednak nie moge znaleźć absolutnie żadnych opinii na temat tego salonu.Proszę o pomoc.Bede wedzieczna za informacje jak długo taki makijaż sie goi i kiedy bede mogła normalnie funkcjonowac? Odpowiedz Link Zgłoś
vist-ula Makijaż permanentny 25.03.14, 14:04 Jak na razie bym się nie odważyła na skorzystanie z takiego makijażu, ale nie wykluczam, że może kiedyś... Trochę się obawiam, co będzie jeśli po jakimiś czasie wygląd oka czy ust mi się znudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
za-z Re: Makijaż permanentny 25.03.14, 18:55 Ja robiłam makijaż w gabinecie SHHE w Krakowie. Efekt? Fatalny! Linergistka, która już tam nie pracuje, bo miała UWAGA: problemy ze wzrokiem! wykonała makijaż 1mm ponad moją linią brwi! Teraz usuwam makijaż laserem, co strasznie boli i też nieźle kosztuje. Makijaż był wykonany za głęboko, w związku z czym potrzeba co najmniej 2 zabiegów, aby się go pozbyć. W rezultacie wydałam 2 tys zł za NIC !!!! carmen_buendia napisała: > Makijaz permanentny to swietna sprawa. Bardzo wygodne i oszczedzajace czas. > Mam kreski zrobione przez plastyczke kilka miesiecy temu, troche bolalo, ale > bylo warto. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
aaaga00 Re: Makijaż permanentny 01.10.14, 22:29 Ja robiłam makijaż brwi w Katowicach u Jadwigi Macherzyńskiej.Pani bardzo miła za to efekt kiepski. Zamiast dwóch wizyt miałam 6. Brwi wyszły za ciemne, po pierwszej korekcie okazało się, że jedna jest wyżej druga niżej, mają inny kształt. Na kolejnych wizytach było prostowanie, próba korektowania, efekt jest taki, że mają ten sam kształt ale widać jasne kreski pod skórą od pigmentu korecyjnego. Nie polecam.... Odpowiedz Link Zgłoś
za-z Re: Makijaż permanentny 09.10.14, 10:38 Ja przygotowuję się do kolejnych zabiegów usunięcia resztek makijażu. Barwnik za nic nie chce schodzić, czeka mnie jeszcze co najmniej 1-2 zabiegi. Jestem wściekła. Nie dość, że są to bolsne zabiegi to jeszcze nie można ich robić latem, więc całe lato musiałam pokrywać brwi cieniem do oczu, żeby jakoś wyglądać. Jeszcze raz odradzam SHEE W kRAKOWIE Odpowiedz Link Zgłoś
anna_seweryn Makijaż permanentny 20.11.14, 12:23 Polecam wszystkim makijaż permanentny u Pani Jadwigii w Katowicach. Niebywała perfekcjonistka. Odpowiedz Link Zgłoś
rosemary84 Re: Makijaż permanentny 20.11.14, 19:09 jaki jest mniej więcej koszt zrobienia sobie kresek na dolnej i górnej powiece w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
toska42 Re: Makijaż permanentny 30.09.16, 22:28 Ja też robiłam u pani Leszyńskiej brwi - jeżeli jesteście z Poznania to tylko tam. Ja trafiłam do niej z polecenia więc już widziałam wcześniej efekt jej pracy na żywo na twarzy znajomej więc szłam bez strachu :) Odpowiedz Link Zgłoś
tamara.tai Re: Makijaż permanentny 15.04.19, 22:00 Przyłączam się do pozytywnej opinii - ta pani teraz nazywa się Tomaszkiewicz (kiedyś Leszyńska). Jestem jej klientką i nadal (mimo upływu kilku lat) jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
sambolejro Re: Makijaż permanentny 08.03.18, 12:22 Dla mnie niestety taki makijaż nie wygląda naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
domidal Re: Makijaż permanentny 14.04.18, 13:58 Chcesz dowiedzieć się więcej o makijażu permanentnym poczytaj o nim na stronie www.biotekpolska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
meka_panienska Re: Makijaż permanentny 17.05.19, 13:37 ja jednak wolę zostawić moją twarz w spokoju jeżeli chodzi o tatuaże, bo ręce, nogi i plecy zakryjesz,a twarz to tak średnio, a niestety wszystko będzie opadało. Odpowiedz Link Zgłoś