zuzanna20044 Re: zapach na lato 16.04.07, 12:16 czy możecie zaproponować delikatny, świeży, letni zapach, dodam, że nie jestem na bieżąco w swiecie perfum. Wiele zapachów mi niestety "przeszkadza". Zazdoszczę osobom, które maja swoje perfumy od lat! Zimową porą uzywałam i uzywam nadal Pure Purple Hugo Boss, myślałam o nowej marce Boss-a Femme, ale "przeszkadza" - jakkolwiek to zwał??? Testuje Miracle Lancome i to tez nie to! Odpowiedz Link Zgłoś
denna Re: zapach na lato 16.04.07, 12:21 Z Lancome polecam na lato - O, Oui! - zapach sprzed kilku lat, ale mój ideał, świeży, energizujący, bez żadnych chyprowych, waniliowych, ambrowych, czy innych dusznych dodatków - bo tych mój żołądek za nic nie znosi, zwłaszcza w gorące, letnie dni. Odpowiedz Link Zgłoś
bridgetb Re: zapach na lato 16.04.07, 12:39 Ja propoonuje Davidoffa -Game, Escade Sunset Heat albo Lacoste-zielony Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: zapach na lato 16.04.07, 13:40 Davidoff Cool water, albo Kenzo L'eau par. Napewno wiele innych się znjadzie ale te wydaja mi się najbardziej pasujące do lata, choć ja mam sowje perfumy i jestem im wierna niezaleznie od pory roku. Nawet latem lubię moje mocne perfumy, które może i są za cięzkie na lato ale nie obeszłabym się bez nich. Odpowiedz Link Zgłoś
icegirl Re: zapach na lato 16.04.07, 13:47 Niestety, będziesz musiała potestować. Nie ograniczaj się do Bossa. Mogę Ci polecić: - Innocent Secret - być może będzie jeszcze w perfumeriach, taka świeża wersja Innocent ;) - Wspomniane już L'eau par - Un Jardin du Nil - Hermes Jest jeszcze mnóstwo stricte kwiatowych zapachów, dosyć odpowiednich na lato. Odpowiedz Link Zgłoś
biuty23 Re: zapach na lato 16.04.07, 14:01 miniurl.pl/inloveagain ostatnio nabylam Yves Saint Laurent In Love Again Fleur de la Passion(edycja limitowana) super! mam tez ten nowy zapach Hugo Boss Femme ale powiem ci ze lekki dla mnie to on nie jest:)choc zapach mi sie nawet podoba:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna20044 Re: zapach na lato 17.04.07, 12:59 Dziweczyny, testowałam polecane przez Was perfumy, rzezczywiście są świeże i letnie, a czy są wsród letnich są też ciepłe i słodkawe, coś jak wody Naomi Campbell, ale jednocześnie świeże??? Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyczekk Re: zapach na lato 17.04.07, 17:12 Lancome Summer Attraction (edycja limitowana na lato)!!!! Mam przywieziony z Estonii, jest świeży i owocowy wręcz orzeźwiający. Niestety nigdzie w Polsce nie widziałam, ale popytaj po perfumeriach ;) Odpowiedz Link Zgłoś