Gość: kasia IP: *.net-htp.de 18.05.03, 20:58 czy wie ktos wiecej o tym kremie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotmanka Re: Day wear plus 18.05.03, 21:26 Ja go uzywam zarowno na dzien jak i na noc (jak poleca producent), jest swietny, bardzo wydajny, skora jest na dlugo nawilzona i miekka, pachnie lekko ogorkowo i w ogole na pewno kupie po raz drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Day wear plus IP: 217.97.133.* 19.05.03, 09:00 jest to naprawde dobry krem, ma filtr SPF 15 i wiele antyoksydantow w skladzie.Dobrze sie naklada, dobry pod makijaz nie walkuje sie i dobrze sie wchlania. wiecej informacji ma sie pojawic w NEWS na stronach wizazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka Re: Day wear plus IP: *.net.autocom.pl 19.05.03, 19:33 Ja mam wersje brązującą (DayWear Plus Multi Protection Anti-Oxidant Moisturizer SPF 15 Sheer Tint Release Formula) i jestem z niej bardzo zadowolona, znakomity krem na dzięń. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Day wear plus 21.05.03, 19:16 mnie po nim strasznie szczypala twarz ale potem sie uspokoilo, nie polecam do cery wrazliwej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka Re: Day wear plus IP: *.net.autocom.pl 22.05.03, 10:01 O !? I tu jestem mocno zaskoczona, mam bardzo wrażliwą skórę (po kuracji kwasami) i mnie nic nie szczypie! No, ale co twarz to inne odczucia, a ja polecam do cery wrażliwej. Katka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Day wear plus IP: 194.152.95.* 22.05.03, 12:24 Uzywam Day wear juz od paru lat, ale musze przynac ze ten nowy Day wear plus jest jeszcze lepszy. Bardzo polecam. Mozna uzywac na dzien i na noc (ale na noc ja osobiscie uzywam innego kremu), jest idealny pod makijaz. Co jest jeszcze dobre to Equalizer tez od Estee Lauder. To sie naklad na twarz rano przed kremem. Tez super. Zweza pory a skora jest gladka jak aksamit. Z czasem to tazke rozjasni plamy itd. Kiedys uzywalam Clinique Stop Signs serum, ale tera wole to. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Day wear plus IP: 212.244.37.* 23.05.03, 13:28 > Co jest jeszcze dobre to Equalizer tez od Estee Lauder. To sie naklad na twarz > Equalizer to podklad. Nakladasz na niego krem, czy cos zle zrozumialam??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edka Re: Day wear plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 12:56 Day Wear jest extra,ale wersja tonująca to badziewie! Nie nadaje się na noc a poza tym brudzi ubrania. Ja bynajmniej nie jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Day wear plus 22.05.03, 14:00 Ale krem tonujacy nigdy nie byl polecany na noc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka Re: Day wear plus IP: *.net.autocom.pl 22.05.03, 16:04 Jak sama nazwa wskazuje to nie jest krem na noc. Katka Odpowiedz Link Zgłoś