Dodaj do ulubionych

jakiś krem dobrze nawilżający...

21.04.07, 21:30
Używam maść Duac.Jest skuteczna ale strasznie wysuszyła mi skórę;/ polećcie
jakiś dobry nie za drogi krem nawilżający!!!
Obserwuj wątek
    • shameeka Re: jakiś krem dobrze nawilżający... 21.04.07, 21:44
      ja odkrylam krem ziaji oliwkowy.
      mam przesuszona skore bo uzywam cetaphil :) i to naprawde pomaga.
      a zanim odnlazam ten krem przezlam przez kilka innych.
      • malaniunia861 Re: jakiś krem dobrze nawilżający... 21.04.07, 22:10
        mysle ze Nivea Soft...
    • a_gneskka Używam maścI chciałaś zapewne napisać? 21.04.07, 22:23
      A z kremów Iwostin intensywnie nawilżający.
      • sylwiq1 Re: Używam maścI chciałaś zapewne napisać? 21.04.07, 22:31
        A ten Iwostin nie zatyka porów??? Bo mi chodzi o właśnie taki krem...
        • a_gneskka Re: Używam maścI chciałaś zapewne napisać? 22.04.07, 02:13
          Mnie nie zapychał, a mam cerę mieszaną i stosowałam go na całą twarz i szyję
          przez dosyć długo. W partiach tłustych trochę wolniej się wchłaniał tylko.
          • sylwiq1 Re: Używam maścI chciałaś zapewne napisać? 24.04.07, 17:30
            A czy ktoś mógł by mi podać skład tego kremu Iwostin???
            • pasadenkaa Re: Używam maścI chciałaś zapewne napisać? 24.04.07, 21:03
              A ja wkurzyłam sie na niedziałające kremy nawilżające i postaniowilam zmienic
              taktykę - zamiast wody z kranu używam mineralnej (wieczorem robie demakijaz
              mleczkiem Iwostin, które zmywam własnie mineralką, a rano przemywam twarz
              płatkiem kosmet. nasaczonym wodą), do tego wieczorem nakladam odzywke do suchej
              skory Nanobase (apteczna, kosztuje ok. 30zł), rano bez kremu.
    • sylwiq1 Re: jakiś krem dobrze nawilżający... 25.04.07, 15:44
      up!
      • anulkina Re: jakiś krem dobrze nawilżający... 25.04.07, 16:04
        ja mam cerę wrażliwą i suchą z tendencją do pojedyńczych wyprysków, używam
        Nivea Visage, krem nawilżający do cery suchej i wrazliwej wlasnie (ten rózowy)
        IMO bardzo dobrze nawilza a poziom nawilzenia utrzymuje sie przez caly dzien :)
    • malaczarna102 Re: jakiś krem dobrze nawilżający... 25.04.07, 21:59
      zdecydowanie Fizjogel tylko w aptekach (około 35 zł) ale tubka 75 ml starcza
      dłuzej niz na miesiac, lipidy i ceramidy zawarte w nim sa transportowane do
      głebszych warstw skóry i nie ulegaja efektowi wymywania , jest lekko tłusty i
      naprawde intensywnie nawilza,oprócz tego jest hipoalergiczny ,wiec smaryje nim
      równiez powieki i skóre pod oczami.naprawde polecam
    • fdg LIRENE 25.04.07, 23:53
      Dla mnie najlepszym kremem jest krem intensywnie nawilżający Lirene z serii
      AQUA. Kosztuje 10-15zł. Jest bardzo delikatny, nie przetłuszcza mojej skóry,
      dobrze nawilża. Dodam, że mam cerę raczej problemową (skłonna do wysuszenia ale
      i do świecenia, czasami wyskakują mi jakieś "niespodzianki"), trudno wybrać mi
      dobry krem, a przetestowałam już niemal całą "niższą" półkę (kremy Ziaja i
      Soraya niestety mnie uczulają, z AA nie mogę nic dopasować, ponieważ matujące
      przesuszają moją cerę, nawilżające sprawiają, że strasznie się świecę itd...
      tylko kremy Lirene okazały się dobre i większość moich "cerowych" problemów to
      już przeszłość).
      • sylwiq1 Re: LIRENE 26.04.07, 16:56
        podam mi ktoś wreszcie skład tego kremu Iwostin???:P hehe
        • jade.fox Re: LIRENE 26.04.07, 22:40
          Na wizazu większośc kosmetyków ma podany pełny skład
          www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7212&recenzja=154438
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka