sylwiq1 21.04.07, 21:30 Używam maść Duac.Jest skuteczna ale strasznie wysuszyła mi skórę;/ polećcie jakiś dobry nie za drogi krem nawilżający!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shameeka Re: jakiś krem dobrze nawilżający... 21.04.07, 21:44 ja odkrylam krem ziaji oliwkowy. mam przesuszona skore bo uzywam cetaphil :) i to naprawde pomaga. a zanim odnlazam ten krem przezlam przez kilka innych. Odpowiedz Link Zgłoś
malaniunia861 Re: jakiś krem dobrze nawilżający... 21.04.07, 22:10 mysle ze Nivea Soft... Odpowiedz Link Zgłoś
a_gneskka Używam maścI chciałaś zapewne napisać? 21.04.07, 22:23 A z kremów Iwostin intensywnie nawilżający. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiq1 Re: Używam maścI chciałaś zapewne napisać? 21.04.07, 22:31 A ten Iwostin nie zatyka porów??? Bo mi chodzi o właśnie taki krem... Odpowiedz Link Zgłoś
a_gneskka Re: Używam maścI chciałaś zapewne napisać? 22.04.07, 02:13 Mnie nie zapychał, a mam cerę mieszaną i stosowałam go na całą twarz i szyję przez dosyć długo. W partiach tłustych trochę wolniej się wchłaniał tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiq1 Re: Używam maścI chciałaś zapewne napisać? 24.04.07, 17:30 A czy ktoś mógł by mi podać skład tego kremu Iwostin??? Odpowiedz Link Zgłoś
pasadenkaa Re: Używam maścI chciałaś zapewne napisać? 24.04.07, 21:03 A ja wkurzyłam sie na niedziałające kremy nawilżające i postaniowilam zmienic taktykę - zamiast wody z kranu używam mineralnej (wieczorem robie demakijaz mleczkiem Iwostin, które zmywam własnie mineralką, a rano przemywam twarz płatkiem kosmet. nasaczonym wodą), do tego wieczorem nakladam odzywke do suchej skory Nanobase (apteczna, kosztuje ok. 30zł), rano bez kremu. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: jakiś krem dobrze nawilżający... 25.04.07, 16:04 ja mam cerę wrażliwą i suchą z tendencją do pojedyńczych wyprysków, używam Nivea Visage, krem nawilżający do cery suchej i wrazliwej wlasnie (ten rózowy) IMO bardzo dobrze nawilza a poziom nawilzenia utrzymuje sie przez caly dzien :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaczarna102 Re: jakiś krem dobrze nawilżający... 25.04.07, 21:59 zdecydowanie Fizjogel tylko w aptekach (około 35 zł) ale tubka 75 ml starcza dłuzej niz na miesiac, lipidy i ceramidy zawarte w nim sa transportowane do głebszych warstw skóry i nie ulegaja efektowi wymywania , jest lekko tłusty i naprawde intensywnie nawilza,oprócz tego jest hipoalergiczny ,wiec smaryje nim równiez powieki i skóre pod oczami.naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
fdg LIRENE 25.04.07, 23:53 Dla mnie najlepszym kremem jest krem intensywnie nawilżający Lirene z serii AQUA. Kosztuje 10-15zł. Jest bardzo delikatny, nie przetłuszcza mojej skóry, dobrze nawilża. Dodam, że mam cerę raczej problemową (skłonna do wysuszenia ale i do świecenia, czasami wyskakują mi jakieś "niespodzianki"), trudno wybrać mi dobry krem, a przetestowałam już niemal całą "niższą" półkę (kremy Ziaja i Soraya niestety mnie uczulają, z AA nie mogę nic dopasować, ponieważ matujące przesuszają moją cerę, nawilżające sprawiają, że strasznie się świecę itd... tylko kremy Lirene okazały się dobre i większość moich "cerowych" problemów to już przeszłość). Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiq1 Re: LIRENE 26.04.07, 16:56 podam mi ktoś wreszcie skład tego kremu Iwostin???:P hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: LIRENE 26.04.07, 22:40 Na wizazu większośc kosmetyków ma podany pełny skład www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7212&recenzja=154438 Odpowiedz Link Zgłoś