nutencja1 27.04.07, 11:59 hej czy używałyście zestawu pielegnacyjnego żel, tonik, krem z serii BIOSOURCE biotherm dla cery mieszanej jaki jest Wasze zdanie na temat tego zestawu? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: "3 kroki" biothermu 27.04.07, 12:12 ja miałam, zielony, bardzo fajny, ładnie się wchłania, dobrze nawilża, przyjemnie pachnie, co jeszcze chcesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
nutencja1 Re: "3 kroki" biothermu 27.04.07, 12:25 czy krem chociaż trochę matuje? Czy lepiej używać go na noc jako nawilżacza a na dzień zainwestować w cos bardziej matującego? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: "3 kroki" biothermu 27.04.07, 12:37 nie matuje ani trochę! raczej na noc!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutencja1 a moze ma ktoś doswiadczenie z 27.04.07, 13:02 seria niebieską moze ona lepiej matuje a jednocześnie nie wysusza skóry? poproszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: a moze ma ktoś doswiadczenie z 27.04.07, 13:20 niebieska biosource? jest taka? a nie jest to biopur?? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: a moze ma ktoś doswiadczenie z 27.04.07, 14:59 a to inna bajka, biopur owszem, pięknie matuje, i tonik i krem, a krem na noc jest po prostu BOSKI!!!! cudownie zmiejsza pory i reguluje wydzielanie sebum Odpowiedz Link Zgłoś
nutencja1 Re: a moze ma ktoś doswiadczenie z 27.04.07, 15:20 ale bardzo wysusza? czy jednocześnie fajnie nawilża? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: a moze ma ktoś doswiadczenie z 27.04.07, 15:41 nawilża, ale tak wodniście bym powiedziała, czyli bez natłuszczania, dla mnie był za lekki ten na dzień Odpowiedz Link Zgłoś