kinga38 27.04.07, 21:21 Co polecacie???Co jest naprawdę super i warto kupić??? Wiem,że masła do ciała są ok,a co jeszcze??? www.thebodyshop.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
procura Re: The Body Shop... 27.04.07, 23:41 odkąd bodyshop sprzedał się L'Orealowi, przestałam mu ufać. kiedyś za to kupiłabym all-in-one face base, kosmetyki z linii zapachowej white musk, maseczke do twarzy blue corn. ale to kiedyś :) Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: The Body Shop... 27.04.07, 23:45 Body butter to klasyk:) Warto też spróbować lip butterów do ust i balsamów w sztyfcie do ust, dobrze natłuszczaja i zmiękczają suche usta, ale w polskim body shopie ich nie ma (chyba tylko jeden sztyft znalazłam). Wód toaletówych nie używałam, ale próbowałam i są całkiem trwałe i ladne. Ja narazie skupiam się na masełkach. Mam nadzieję, ze wkrótce dostanę jakieś nowe przywiezione z Anglii (już "zamówiłam" miodowe, które było tam w wyprzedazy, więc cena była bardzo konkurencyjna w stosunku do polskich cen) Odpowiedz Link Zgłoś