rzofinka 08.05.07, 12:51 Teraz wyszła. Z efektem sztucznych rzęs.Widziałam rekalme w Twoim Stylu, wydaję mi sie że jest dwustronna...czy ktoś juz testował???....kosztuje 149zł....???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frrancuzka Re: nowa mascara Lancom'a 09.05.07, 14:54 jesli to ta o nazwie Fatale to nazwa idealnie odzwierceidla jakosc... FATALNA grzebyk jest niewygodny w uzyciu, skleja, powstaje przesadzony efekt sztucznych rzes.. mnie nie odpowiadala, trzymam sie Hypnose Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: nowa mascara Lancom'a 09.05.07, 17:24 A właśnie ze jest r e w e l a c y j n y !Fakt trzeba umiec posługiwac sie grzebykiem , trzeba nauczyc sie nim sprawnie malowac ale gdy juz nabieżecie wprawy efekt zapiera dech w piersiach, naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy361 Re: nowa mascara Lancom'a 09.05.07, 22:56 grzebyki najlepiej malują jak juz trochę" przeschna" swieże wymagają dużej wprawy, najlepiej zacząc malować na pokremowane powieki bez pudru czy tez podkładu tylko nalezy poczekac aby później wysechł bo inaczej odbije sie na powiekach. Odpowiedz Link Zgłoś
rzofinka Re: nowa mascara Lancom'a 10.05.07, 13:54 no właśnie ,że to chyba nie ta FATALE....sprawdze nazwe i napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
missmarion Re: nowa mascara Lancom'a 10.05.07, 14:48 Chyba chodzi ci o CILS DESIGN PRO www.lancome-usa.com/_us/_en/catalog/makeup_cils-design-pro.htm Jeszcze jej nie używałam, ale mam nadzieję że będzie lepsza od większości maskar Lancome. Odpowiedz Link Zgłoś