Gość: loczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 17:50 czy ktoras z was uzywala tego wynalazku? jakie efekty??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia.lomanczyk Re: APARAT DO DEPILACJI BABYLISS EPILISS 28.05.03, 10:15 Ja tez bym chciala cos o nim uslyszec. Rozwazam zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: APARAT DO DEPILACJI BABYLISS EPILISS IP: 195.116.43.* 28.05.03, 13:07 Słyszałam opinie ze jest beznadziejny ale sama nie uzywałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: APARAT DO DEPILACJI BABYLISS EPILISS IP: 212.106.6.* 29.05.03, 16:09 ja uzywam tego aparatu od 1,5 roku.Jesli chodzi o efektywność o raczej nie pomoze kobietom z problemami hormonalnymi ( w ulotce zawarta jest informacja że po pewnym czasie likwiduje odrastanie na stałe). Podkreślam- nie liczcie na to panie z podwyzszonymi hormonami męskimi! Pozatym miałam problemy z nabyciem zużywających sie części przylegających do powierzchni depilowanej (po pewnym czasie nie chca sie juz przyklejać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: APARAT DO DEPILACJI BABYLISS EPILISS IP: *.bakernet.com.pl 29.05.03, 17:26 Violu, napisz prosze gdzie mozna dostac nowe elektrody? Bede wdzieczna za kazda informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: APARAT DO DEPILACJI BABYLISS EPILISS IP: 212.106.6.* 30.05.03, 09:15 Katody do depilatora można dostać w sklepach EURO AGD. Raczej nie maja ich na stanie na bieżąco ale można zamówić określony rodzaj katod ( albo do twarzy albo zestaw większych do ciała) i po krótkim czasie zrealizuja zamówienie. Zamawiajac je pierwszy raz nie wiedziałam ze są w 2 rodzajach oddzielnie i okazało się że akurat zamówiono te większe ( a mi chodzilo wlaśnie o mniejsze). Jednak bez problemów sprowadzono mi te drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: APARAT DO DEPILACJI BABYLISS EPILISS IP: *.bakernet.com.pl 30.05.03, 11:26 Viola, wielkie dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
quzy Re: APARAT DO DEPILACJI BABYLISS EPILISS 06.06.03, 15:12 czesc :) w jaki sposob dziala ten depilator? Odpowiedz Link Zgłoś