ramonka82 14.05.07, 22:41 Zawsze po goleniu pach i tak pozostają mi ciemne pod skórą włoski oraz czerwone kropki...jak tego się pozbyć, by pachy wyglądały bardzo estetycznie i kobieco? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syriana Re: Piękne pachy 15.05.07, 18:46 ciemne włoski będą zawsze pod skórą widoczne jeśli golisz maszynką - nie wyrywasz po prostu całego włosa z cebulką, tylko zostawiasz część pod skórą polecam wosk, nawet w plastrach dobrze się sprawdza do pach a wyrywa całego włosa a czerwone podrażnienia załatwisz sudokremem Odpowiedz Link Zgłoś
sonyanna Re: Piękne pachy 15.05.07, 19:11 ale pewnie bardzo boli depilacja pach woskiem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sonyanna Re: Piękne pachy 15.05.07, 19:11 ale pewnie bardzo boli depilacja pach woskiem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Piękne pachy 15.05.07, 19:26 nie boli czuć że pociągasz za skórę, ale to nie jest ból i trwa pół sekundy, grunt to dobrze naciągnąć skórę od lat używam plastrów do pach i jest naprawdę ok włoski odrastają potem nierównomiernie i nie są kłujące, więc nie ma takiego uczucia zarośnięcia na raz Odpowiedz Link Zgłoś
marittka76 Re: Piękne pachy 15.05.07, 20:10 a jak często trzeba stosowacte plastry? i jakiej długości muszą byc włoski żeby je tak wyrwać? Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: Piękne pachy 15.05.07, 22:59 polecam wosk u kosmetyczki. po kilku razach pachy wyglądaja pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
malcontenta Re: Piękne pachy 15.05.07, 23:49 ..a czy depilacja laserowa moglaby usunac ten problem?Myslalam o tym ostatnio i chyba sie zdecyduje.. marza mi sie piekne gladkie pachy bez tych ciemniejszych aureoli i "odrostow"po zaledwie jednym dniu! Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-m6 Re najlepsze rozwiązanie!!!! 16.05.07, 11:50 Cześc dziweczyny, Ja wam polecę najlepsze rozwiazanie:- -dla mnie najlepszym rozwiazaniem jest gorący wosk u kosmetyczki - jak na pierwszych kilka razy(2-3) wybierzcie sie do gabinetu, podglądniecie jak sie to robi trzeba sobie dobrze skórę naciągnąc zeby nie podrażnić - kolejny raz napewno bedziecie umiały już same wydepilować sobie paszki więc: Kupicie sobie plastry do depilacji w domu i bedzie po kłopocie - naprawde niema nic lepszego od ciepłego wosku (moze laser ale to kosztuje niestety...) Pachy po wosku na długo są gładkie, włoski odrastają duzo jaśniejsze, słabsze i jest ich mniej. Owszem pierwszy zabieg wyda sie bolesny, ale to kwestia przyzwyczajenia. Napewno po zobaczeniu efektów bedziecie chciały juz tylko wosku:] Odpowiedz Link Zgłoś