Dodaj do ulubionych

Berendowicz & Kublin

15.05.07, 19:58
wlasnie, korzysta ktoras z Was z uslug tej sieci? bo poszukuje dobrego zakladu
fryzjerskiego i wpadl mi w rece adres wlasnie tej sieci, ale zastanawiam sie
czy warto wydac troche wiecej. dlatego prosze o opinie na temat sieci
z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • grosellina Re: Berendowicz & Kublin 15.05.07, 20:24
      Byłam dwa razy.
      Poprosiłam o konkretny kolor i dokładnie taki udało się uzyskać:-)
      • eith Re: Berendowicz & Kublin 15.05.07, 21:03
        nie wiem jak w innych salonach, ale jak dla mnie to jedyny fryzjer do którego
        mogę śmiało pójść na strzyżenie i nie mam najmniejszych obaw, że wyjdę i będę
        źle wyglądać. sądzę, ze w innych salonach sieci jest identycznie :)
        • vivis_cortez Re: Berendowicz & Kublin 15.05.07, 23:02
          dla mnie bomba! Koloryzowałam włosy i leko cieniowałam, ale były piękne,
          zdrowe, błyszczące, a kolor naturalny
          • girafffe Re: Berendowicz & Kublin 16.05.07, 10:18
            mialam nadzieje przeczytac tu takie odpowiedzi :) chyba wydam troche wiecej ale
            przynajmniej bede miala to co chce :) a moje pytanie pojawilo sie bo zrazilam
            sie do "osiedlowych fryzjerow"... ostatnio poprosilam babke zeby obciela mi
            koncowki tak 2-3 cm i zrobila gesta. prosta grzywke... a z czym wyszlam? z
            wlosami 15 cm krotszymi i 3 wlosami na krzyz jako grzywka :( teraz nie chce
            ryzykowac straty moich dlugich wlosow, dlatego pytam o opinie :) a bylyscie moze
            w salonie Jean Louis David? bo to byla druga siec jaka mi do glowy przyszla
            • girafffe Re: Berendowicz & Kublin 16.05.07, 13:33
              co z Jean Louis Davidem? czekam na opinie... a i jeszcze: do forumowiczek z
              katowic i okolic: byla ktoras u p. Adama w salonie w budynku ING - na
              ul. Chorzowskiej?
              dzieki za odp
              • alka233 Re: Berendowicz & Kublin 16.05.07, 13:37
                Ja byłam w salonie B&K w katwoicach kilka razy - niestety przerost formy nad
                treścią. Nie polecam - za dużo kasy za przeciętnej jakości usługę. W tej chwili
                to taka hurtownia bo bazują na wyrobionej kiedyś marce. Są w Katowicach lepsze
                salony które też pracują na Lorealu i są bardziej kameralne.
    • jarka63 Re: Berendowicz & Kublin 16.05.07, 14:36
      Niedawno byłam w B&K w Rybniku, cięcie fajne, natomiast ułożenie praktycznie
      żadne, sama lepiej potrafię, a mam w tej dziedzinie zdolności bliskie zera.
      Podobało mi się, że fryzjerka sporo wypytywała mnie o włosy, jak je pielęgnuję
      i układam,jakie fryzury lubię itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka