Gość: bea 81 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.06.07, 14:02 Czy moze mi ktos polecic kto w tym zakladzie dobrze obcina i czy zna ktos numer telefonu.Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lisiczka Re: Berendowicz& Kublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 20:33 Odradzam Ci ten zakład. Obcięłam się w nim, zapłaciłam 130 zł, a po tygodniu poszłam do poprawki do mijej "starej" fryzjerki. Naprawdę szkoda kasy. Jest tyle lepszych i o niebo tańszych zakładów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zszokowana Re: Berendowicz& Kublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 21:08 Jestem tego samego zdania!!!!! kategorycznie! Skrocili mi wlosy o 4 cm za duzo i zrobilam awanture, ale coz powiedzieli mi bezczelnie, ze juz po fakcie! ~Wyobrazacie sobie! Zazadalam pokazania nagrania z kamer - jak wygladalam wczesniej a jak teraz! Olali mnie! Bylam w szoku! Ah oczywiscie kazali mi zaplacic! Never i nie za takie pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Berendowicz& Kublin IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.07, 22:38 ja tez chcialam tam isc, ale kolezanka mi odradzila. jak widac chyba nie znajdziesz pozytywnej opinii o nich. szkoda kasy i nerwow. wole nie byc doswiadczalnym szczurem dla wymyslow przereklamowanych fryzjerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samosia Re: Berendowicz& Kublin IP: *.centertel.pl 05.06.07, 23:33 Masakra! Jak zobaczyłam swoją fryzurę, dzieło zadowolonego z siebie "artysty", poprosiłam o szczotkę i suszarkę. Sama sobie zrobiłam "modelowanie". Wszyscy fryzjerzy przerwali pracę i patrzyli z niedowierzaniem. Niezły widok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alesandra4 Re: Berendowicz& Kublin IP: 212.244.195.* 06.06.07, 07:22 To samo jak wyżej. Panienka ledwo co po LO (cóż z tego, że parę razy była na jakimś szkoleniu, choćby i w Londynie:)zrobiła mi taki kipisz na głowie, że zaprotestowałam przeciwko wyjściu na ulicę, nie mówiąc o pokazaniu się w domu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: Berendowicz& Kublin IP: 80.48.237.* 06.06.07, 07:46 popieram, poprosilam o czerwone pasemka - pokazalam jaki kolor, fryzjer sam powiedzial ze bedzie super...a wyszlo co?? zwykly braz.....pomylil tubki z farba...jak dla mnie porazka na calej linii. obciecie tez do d... odradzam wszystkim. lepiej isc do Wojtka Wajdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Berendowicz& Kublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 15:27 Ja również podzielam opinie przedmówców. Byłam tam chyba 4 razy i na pewno już więcej tam nie pójdę. Za pierwszym razem byłam nawet zadowolona ale później było coraz gorzej mimo, że to ta sama osoba. Po zmianie na faceta, moje krótkie włosy zostały niesamowicie "wyszarpane". Ostatnio byłam u Wojtka Wajdy ale też raczej się nie wysilił. Troche wycieniował bez modelowania, ok. 15 min. za prawie 70 zł. Niestety facet mało komunikatywny i nie miał specjalnego pomysłu. Taki efekt można osiągnąć na pewno za mniejsze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea81 Re: Berendowicz& Kublin IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.06.07, 17:07 Dziekuje za wszystkie opinie i napewno mnie tam nie zobacza Odpowiedz Link Zgłoś