IP: *.itpp.pl 05.06.03, 14:57
robi mi sie to wszędzie głównie na dekoldzie i na plecach , dermatolog
przepisał mi "aknemycin" ale to na nic po dłuższym czasie używania ,
wczoraj kupiłam sobie "starodawna" maśc cynkową i tym sie teraz smaruje.

jak Wy dajecie sobie z tym rade

2R
Obserwuj wątek
    • Gość: wiwi Re: wypryski IP: 213.77.32.* 05.06.03, 15:49
      Ja po odstawieniu tabletek anty mam ten problem niestety:( Wystawiam plecy do
      sloneczka, troszke pomaga, ale nie wiele. Kupilam sobie olejek z drzewa
      herbacianego i nim smaruje sobie na noc plecy i dekolt.Wydaje mi sie, ze w
      jakims tam stopniu dziala, ale nie smaruje codziennie tylko raz, dwa razy na
      tydzien.
      Pozdrawiam:)
      • kasiek_1 Re: wypryski 05.06.03, 16:02
        Też mam ten problem tylko, że z ramionami. Ostatnio na forum ktoś napisał żeby
        tych miejsc nie smarować balsamem. I wiecie co... Chyba działa. W ciągu
        tygodnia większość "obcych" mi znikła. Oprócz unikania balsamu przecieram 2 x
        dziennie tonikiem. Tym samym co do twarzy.

;]

• Gość: 2 R Re: wypryski IP: *.itpp.pl 05.06.03, 17:24
          po Waszych postach przypomniało mi sie że moja mama używa rumianku , parzy go
          i tym przemywa twarz jak tonikiem
          2 R
    • myszka77 Re: wypryski 05.06.03, 18:13
      kup sobie "płyn wysuszający" firmy IZIS. kosztuje poniżej 10 zł a działa bardzo
      dobrze na różne wypryski. poza tym słonko, codzienny peeling, nie smaruj też
      tych miejsc żadnymi kremami/balsamami, chyba że są to kosmetyki do skóry
      tłustej, trądzikowej.
    • Gość: rak Re: wypryski IP: *.chello.pl 05.06.03, 19:58
      Też miałam taki problem. Ale juz się go pozbyłam. Powinnas myć twarz, plecy
      mydłem protex (najlepiej zielonym- jest najmocniejsze)- świetnie zabija
      bakterie! Po umyciu od razu przemyć tonikiem benzacne. A na noc stosować maść
      benzacne, ale uwaga, nie smaruj pleców i nie dotykaj maścia ubrań itp, bo
      odbarwia! Od razu po posmarowaniu myj ręce, bo jeszcze dotkniesz bluzki itp i
      nieszczęście gotowe :) Dla lepszego efektu możesz jeszcze twarz myć pędzlem do
      golenia. Aha! I myj ręcęe przed umyciem twarzy. Myj twarz rano i wieczorem, tak
      samo inne kłopotliwe miejsca, po powrocie do domu od razu zmywaj makijaz. Co
      jeszcze... Nie używaj pilingów ziarnistych. Tylko enzymatyczne sa dozwolone! No
      i to by było na tyle. Efekty sa szybkie. Warto. Maść benzacne ok 5 zł kosztuje
      (są 5 i 10%) a tonik ok 10zł. OProtex chyba 3zł. Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka