nellnell 12.06.07, 07:20 co polecacie w wersji MAT? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiarkar Re: MATujące kosmetyki na lato 12.06.07, 10:11 Ostatnio odkryty krem matujący Dax Cosmetics z serii Perfecta - pomaranczowy kartonik. Genialny!!! Najlepszy jaki miałam, pachnie melonem i matuje idealnie w te upały. Skóra pod wieczór jest nadal matowa :) Ksztuje ok. 14 -15 zł - warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbalamot Re: MATujące kosmetyki na lato 12.06.07, 11:01 1. Supermatuje krem matujący firmy Barwa - Siarkowa Moc. Bardzo trudno go dostać. Ja go kupuję w aptekach internetowych lub w salonik.pl. Dla nadania koloru można go wymieszać z ciemna baza pod makijaż YSL lub zelem koloryzującym NUxe. 2. krem matujacy SEbiub firmy Bioderma- nie najgoprszy ale juz słabiej matuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nellnell Re: MATujące kosmetyki na lato 13.06.07, 09:15 ja polecam maseczke DERMIKI MAT B, podklad HR spectacular + puder sypki ISA DORA (genialny)! Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: MATujące kosmetyki na lato 13.06.07, 10:29 ale o co ci chodzi - o kosmetyki czyli pielegnacja, czy make -up? jesli pielegnacja, to probuje wlasnie Vichy Thermal Fix Mat i na razie nawet matuje OK na kilka godzin. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
dam_ci_cukierka Re: MATujące kosmetyki na lato 13.06.07, 16:48 ja jestem ciekawa kremów matujących :) specyfików do make-up nie stosuję :) nie polecam witaminowej terapii matującej Soraya - nie matuje w ogóle! Odpowiedz Link Zgłoś
o.lunia Re: MATujące kosmetyki na lato 13.06.07, 16:55 emulsja matujaca Iwostin Purritin. I w ogole... cala ta seria, jak rowniez krem nawilzajacy SPF 20. Stan mojej cery (mieszana, sklonnosc do wypryskow) baaardzo sie poprawil, odkad uzywam tych kosmetykow. i na pewno z nich nie zrezygnuje za szybko. Odpowiedz Link Zgłoś