Dodaj do ulubionych

soczewki kontaktowe

IP: *.waw.cdp.pl, / 192.168.7.* 11.06.03, 10:49
Czy możecie polecić jakiś dobry gabinet w W-wie, gdzie dobierają soczewki?
Jakie są ceny (za wizytę i soczewki, takie powiedzmy miesięczne)?
Obserwuj wątek
    • Gość: koholog Re: soczewki kontaktowe IP: *.crowley.pl 11.06.03, 10:56
      Gość portalu: Marta napisał(a):

> Czy możecie polecić jakiś dobry gabinet w W-wie, gdzie dobierają soczewki?
      > Jakie są ceny (za wizytę i soczewki, takie powiedzmy miesięczne)?

Jest teraz promocja soczewek Night&Day w gabinetach np. Vision Express - za 80
      zł masz badanie, wizytę kontrolną i parę soczewek miesięcznych do noszenia non-
      stop (nie zdejmuje się ich na noc).
      • Gość: monia76 Re: soczewki kontaktowe IP: *.u.mcnet.pl 11.06.03, 11:00
        Gość portalu: koholog napisał(a):

> Gość portalu: Marta napisał(a):
        >
        > > Czy możecie polecić jakiś dobry gabinet w W-wie, gdzie dobierają soczewki?
        >
        > > Jakie są ceny (za wizytę i soczewki, takie powiedzmy miesięczne)?
        >
        > Jest teraz promocja soczewek Night&Day w gabinetach np. Vision Express - za
        80
        > zł masz badanie, wizytę kontrolną i parę soczewek miesięcznych do noszenia
        non-
        > stop (nie zdejmuje się ich na noc).

najtaniej jest chyba w 'optyce na zlotej' (wizyta jest tansza jesli kupujesz
        tez u nich soczewki). co wazne, mozna kupic rowniez po 1 parze soczewek o
        roznych mocach (ja za pare soczewek trzymiesiecznych bauscha place 60 zl)
        salon czynny jest od 8 do 19 .
        • Gość: Marta Re: soczewki kontaktowe IP: *.waw.cdp.pl, / 192.168.7.* 11.06.03, 11:06
          masz tam może telefon? (na złotą), czy można iść na wizytę z miejsca, bez
          zapisów? Ja od 2 lat nie byłam u okulisty, czy powinnam sie najpierw wybrać do
          zwyklego olulisty czy mogę od razu tam?
          Dzięki!
    • miriam_73 Re: soczewki kontaktowe 11.06.03, 11:08
      Polecam optyka na Złotej, można od razu u nich pójść do okulisty. tel. 620 75 19
      • Gość: Marta Re: soczewki kontaktowe IP: *.waw.cdp.pl, / 192.168.7.* 11.06.03, 11:26
        dzięki Miriam, wiesz moze ile kosztuje wizyta???
        • Gość: monia76 Re: soczewki kontaktowe IP: *.u.mcnet.pl 11.06.03, 11:27
          Gość portalu: Marta napisał(a):

> dzięki Miriam, wiesz moze ile kosztuje wizyta???

wlasnie Miriam podala :-) jesli akurat bedzie wolny lekarz to cie przyjmie
          napewno. wizyta kosztuje cos ok. 35 zl jesli kupujesz soczewki.
          • Gość: Marta Re: soczewki kontaktowe IP: *.waw.cdp.pl / 192.168.7.* 11.06.03, 11:40
            35? to rzeczywiście niedużo. Dzięki dziewczyny!
        • miriam_73 Re: soczewki kontaktowe 11.06.03, 14:22
          nie pamiętan, ile kosztuje wizyta - na pewno poniżej 50 zł. Mnie lekarka
          zrobiła wszystkie potrzebne badania i pomiary, nastepnie załozyła próbnie
          soczewki, potem pokazała jak zdejmować, jak zakładac itd. Wszystko było w
          porządku i do dziś, mimo, że jest mi teraz zupełnie nie po drodze kupuje u nich
          soczewki i płyny.
    • Gość: Ame Agaru Re: soczewki kontaktowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 13:07
      Ja polecam gabinet Mega-Lens na Jana Pawła II tel. 636 33 70. Profesjonalne
      badania z pomiarem ciśnienia w oku włącznie. Jeśli nie nosiłaś jeszcze
      soczewek to przy wizycie (50 zł) dostajesz parę soczewek miesięcznych gratis.
    • Gość: Ania Re: soczewki kontaktowe IP: *.acn.waw.pl 11.06.03, 13:54
      a ja nie polecam optyki na Złotej, byłam tam na badaniu i miałam dobierane
      soczewki. pani doktor była wyjatkowo zajeta, soczewki, które postanowiła mi
      zaaplikować po prostu wsadziła mi do oczu z komentarzem, dlaczego tak sie
      krzywię...jak wsadzała mi palce do oczu. dodam, ze soczewki noszę od paru lat,
      teraz chciałam sobie zmienić moc, otóz dobrano mi tam soczewki za słabe,
      samochodem jak jeździłam to musiałam wytęzać wzrok i strasznie męczyły mi sie
      oczy. a co do Mega Lens, chyba jest to lepszy gabinet, tez miałam tam wizytę,
      troche lepsze wrażenie.
      • Gość: Marta Re: soczewki kontaktowe IP: *.waw.cdp.pl / 192.168.7.* 11.06.03, 14:48
        Ania! A pamiętasz moze nazwisko tej pani doktor ze zlotej???
    • Gość: Ania Re: soczewki kontaktowe IP: *.acn.waw.pl 11.06.03, 15:10
      niestety nie pamietam, ale więcej tam nie pójde.
    • Gość: Kaśka Re: soczewki kontaktowe IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 21:11
      A może ktoś polecic dobry gabinet w Łodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka