ashanti5 12.06.03, 15:43 Pamiętacie? Były moimi ulubionymi dopóki ich nie wycofali. Czy są miejsca, gdzie można je jeszcze gdzies dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: perfumy Chipie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 18:08 ashanti5 napisała: > Pamiętacie? Były moimi ulubionymi dopóki ich nie wycofali. Czy są miejsca, > gdzie można je jeszcze gdzies dostać? pamietamy. to byl moj ukochany zapach!!!!!!! z tych na cale zycie. obawiam sie niestety ze juz nie do dostania:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: perfumy Chipie 12.06.03, 18:17 to byłe jedyne letnie, lekkie perfumy, ktore tolerowalam. Może gdzies za granicą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada27 Re: perfumy Chipie IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 18:46 O rany, uwielbiałam je. Tez bardzo chciałabym je dostac ale to chyba nie do zrobienia. :( Jak coś wynajdziecie podobnego to dajcie znak. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: perfumy Chipie 12.06.03, 21:45 ja mam w domu jeden flakonik napoczety ale zaprzestalam jego uzywania i tak sobie stoi biedaczk teraz sam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: perfumy Chipie IP: *.acn.waw.pl 13.06.03, 09:07 ja też je kiedyś lubiłam, ale to było jeszcze w liceum, czasy się zmieniły, mój gust też i nie sądzę, żeby teraz podobał mi się ten zapach, ale pamietam, że coś w sobie miał........................... Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: perfumy Chipie 13.06.03, 15:25 Urna, a może chcesz odsprzedać (jesli jestes z Warszawy)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia Re: perfumy Chipie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 22:22 O rany!!! uwielbiałam je! do końca życia będę marzyć o tym zapachu. niestety chyba nigdzie ich nie kupisz - ja sprawdzałam tylko w Niemczech. nie ma. były firny 'coty", a ti francuska firma, wiec może ze Francji. błagam! jeśli czegoś byś sie ewentualnie dowiedziała, napisz do mnie koniecznie! wszystko bym dała za ten zapach!!! tosia2002@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś