myszabiala 22.06.07, 22:36 kochane, jak sobie radzicie z meszkiem na policzkach? Ja go depiluje depilatorem. mam jasne wloski, ale mnie denerwuja, szczegolnie jak widze je na zdjeciach. czy ktos ma podobne problemy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: meszek na policzkach 22.06.07, 23:12 meszek mam, problemu w zwiazku z tym nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka-pistacjowa Re: meszek na policzkach 23.06.07, 19:44 Meszek na policzkach to nic dziwnego. Mało jest takich kobiet. Moim zdaniem kobiety z lekkim meszkiem są bardzo seksowne. To rzedkość. Także nie miej kompleksów :-) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
myszabiala Re: meszek na policzkach 24.06.07, 01:16 Kochane dziewczyny, dzieki za slowa wsparcia, ale mnie denerwuje to, ze te nieszczesne wloski tak stercza. Bo to chyba jednak jest widoczne. Z tego co rozumiem wy je zostawiacie w spokoju i nie wyrywacie? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
remusiowa Re: meszek na policzkach 24.06.07, 14:59 > jak sobie radzicie z meszkiem na policzkach? no właśnie chodzi o to, że sobie nie radzimy na tych kłaczkach osadza się podkład...wygląda to delikatnie mówiąc beznadziejnie, ale jakoś żyje, są gorsze rzeczy niż meszek na policzkach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashlady Re: meszek na policzkach 24.06.07, 15:09 To akurat żaden problem Ja mam codziennie pełny makijaż i też mnie ten meszek denerwował ale w moim przypadku sprawdził sie krem do depilacji. Odpowiedz Link Zgłoś
a_nika Re: meszek na policzkach 25.06.07, 10:46 depilator. tylko jak raz go usuniesz to pozniej mesze rosnie tak bardzije "odstajac" od twarzy - wiec juz zawsze bedziesz usuwac :) Odpowiedz Link Zgłoś