joana_27 25.06.07, 12:45 no własnie który polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extreme_honey Re: tusz lancome-który? 25.06.07, 13:23 Ja polecam Hypnose i Fatale. Odpowiedz Link Zgłoś
mruu1 Re: tusz lancome-który? 25.06.07, 13:32 Honey, a jak z trwałością tych tuszy? Miałam dwa razy extencils i bardzo szybko zaschnął. Za pierwszym razem myślałam, że trafiłam na jakiś stary, ale za drugim - ten sam problem. Odpowiedz Link Zgłoś
madami Re: tusz lancome-który? 25.06.07, 13:51 Ja miałam Hypnose i Extencils - oba na początku bardzo fajne, niestety po miesiącu zaschnięte i do wyrzucenia. Jak dla mnie stanowczo za drogo na miesięczne użytkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: tusz lancome-który? 26.06.07, 11:42 Trwałość o niebo większa niż w przypadku Faux Cils YSL. Hypnose używałam przez ok. 4 może 5 m-cy, Fatale zgęstniał po ok. 3 m-cach, czyli wynik i tak całkiem niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: tusz lancome-który? 25.06.07, 17:16 mam l'extreme i jest swietny, ale innych tej firmy nie mialam. Trwalosc tez bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy361 Re: tusz lancome-który? 26.06.07, 12:00 uzywalam wszystkich oprocz Fatale i musze przyznac, że bardzo dlugo byly swieze - nadzwyczaj dlugo- tak sobie mysle czy powodem tego byl zakup nie w Polsce, moze te dostepne w naszych drogeriach sa przeterminowane lub dostarczane z konczącym sie terminem waznosci? A moze to wynik braku tzw. pompowania i dbalosci o tusz? Odpowiedz Link Zgłoś
angelangela tylko nie Lancome! 26.06.07, 12:11 Extencil wysechl po miesiacu a L'extreme nie dawal efektu. YSL jest o cale nieba lepszy/ Odpowiedz Link Zgłoś
joana_27 Re: tusz lancome-który? 26.06.07, 19:34 zdecyduje sie chyba na L'extreme :) dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś