hotally 26.06.07, 18:15 Uzywałam kremu Lancome bienfait multi- vital... dlaczego schodzi Mi po nim naskórek? Obecnie uzywam również Lancome aqua fusion spf 15 i też naskórek się złuszcza. To dobrze czy zle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leuven7 Re: kremy Lancome 26.06.07, 22:23 Moze nie schodzi, ale sie walkuje? Uzywalam pare kremow Lancom'a m.in. aqua fusion i niestety wszystkie sie walkowaly-nie wchlanialy sie calkowicie, stalam przed lustrem i "scieralam" palcami krem. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: kremy Lancome 27.06.07, 00:25 Mnie sie niestety wszystko Lancome,osypuje,wałkuje itp...NAjbardziej zaszkodził mi Antu gravity Clinique i Line Peel Biotherm po którym faktycznie skóra mi zlazła....Zaryzykowałam jakiś czas temu Kanebo Sensai-i pozostanę już przy tych kosmetykach. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: kremy Lancome 27.06.07, 13:43 Jedyny krem Lancome, który tolarowała moja skóra to Hydra Zen, ale bez rewelacji. Wszystkie inne albo ściągały skórę albo się wałkowały. Moim zdaniem to oznacza, że krem nie został właściwie dobrany do rodzaju i stanu cery, bo znam wiele osób, które nie narzekają na ich jakość. Odpowiedz Link Zgłoś