IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 23:42
Czy wiecie coś o tej firmie?podobno rozprowadza kosmetyki naturalne,bez chemii(nie bardzo w to wierzę).Proszę o informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dorota Re: ATW IP: *.punkt.pl 07.12.01, 12:11
      Gość portalu: M@M napisał(a):

> Czy wiecie coś o tej firmie?podobno rozprowadza kosmetyki naturalne,bez chemii(
      > nie bardzo w to wierzę).Proszę o informacje.

Miałam krem na cellulitis tej firmy. Był niezły, ale nie stać mnie było na kupno
      kilku tubek, a tylko wtedy efekty byłyby naprawdę widoczne.

• Gość: Monia Re: ATW IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 14:44
        Zamówiłam sobie kiedyś serię "Antystres",zachęcona reklamami w gazetach i
        internecie.Wystarczyło mi powąchanie tych kosmetykówzżeby wiedzieć ,że to nie
        dla mnie.Zapach był mydlany i to mi wystarczy.ło.Jestem alergikiem i zapach
        kremu duzo mi mówi.wolę kremy Eris ,albo te,które teraz używam czyli
        Vilcacora.Teraz chce wypróbować z tej samej serii krem Maca.Ceny mają naprawdę
        nie za wysokie-25-30zł. Lubię zmieniać kosmtyki,ale tych narazie będę się
        trzymać.Szkoda tylko,że nie mają mleczek toników itp.
        no więc jeśli chodzi o moje zdanie to ATW napewno nie.Wolę inne firmy min.lubię
        też Avene-używam mleczko i tonik oraz podkład kompaktowy.No i oczywiście Eris.
        Jakby kogoś interesowały kremy Vilcacora to jest infolinia,posyłają też próbki.
        • Gość: kropa Re: ATW IP: *.unizeto.pl 22.12.01, 09:18
          Bardzo dobre mają żele do higieny intymnej, np. z kory dębu lub przywrotnika.
          Ale dla mnie najlepszymi kosmetykami tej firmy są:
          1. Krem-żel pod oczy z wit. A,E,C i filtrami UVA (nie piecze, nie szczypie, od
          razu się wchłania, polecam na dzień).
          2. Dwufazowy tonik ujędrniająco-wygładzający do cery suchej i wrażliwej (ale
          nie tylko). Cera po nim jest gładka jak "jedwab".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka