02.07.07, 21:44
Drogie fanki tej marki jaki poleciliłybyście puder brązujący do podkładu
hydralight nr 61. dzięki za info
Obserwuj wątek
    • v.i.k.k.a Re: isadora 02.07.07, 22:13
      Ja mam isa dora terracota powder-ale nr nie widze(sa chyba 3 do wyboru, mom
      zdaniem niewiele sie roznia), bo juz zamazany.Bardzo wydajny, drugi rok mu
      leci.Spokojnie moge polecic-na opalona twarz na calosc, na taka 'zwykla' na
      policzki, nos i skronie:)Podoba mi tez w nim to, ze nie ma brokatowych drobin
      tylko polysk.W ogole nie lubie brokatu.
      Ale moim ostatnim odkryciem jest clinique shimmering tones powder(nr 01).Jest
      boski:)Twarz jak z gazety, opalona, rozswietlona(ale nie brokat)tylko polysk,
      poswiata jak w photoshopie;)Nie robi plam, wiec na pewno sobie nim 'krzywdy' nie
      zrobisz.Zobacz w douglasie, w sephorze juz nie bylo, bo to seria limitowana.Ja
      kupilam w jeszcze innym sklepie, clinique i estee lauder(poznan, stary browar)
      • maria252 Re: isadora 03.07.07, 08:37
        Dzięki v.i.k.k.a za odpowiedz, jaka jest cena tego cudeńka z cliniqe. Bo
        obawiam się że cenową to pare półek wyżej niż isadora. Ja już od ładnych pare
        lat używam tylko isadory i jestem bardzo zadowolona no czasami może coś z
        artdeco ( mają fajne konturowki ). Pozrawiam
        • v.i.k.k.a Re: isadora 03.07.07, 10:20
          Za clinique dalam 140pln, za isa dore 2 lata temu 70pln. Malo nie jest, ale ja
          sobie zawsze tlumacze,ze przeciez starcza na rok-dwa:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka