Dodaj do ulubionych

Do dziewczyn z Wrocławia

04.07.07, 23:11
dziewczyny możecie mi poradzić dobrego fryzjera, który poradzi sobie z moimi
kręconymi włosami i dobierze mi jakąś fajną fryzurę? Mam już dość swoich
takich samych włosów i fryzury i chciałabym coś zmienić (tylko mam duże,
odstające uszy) i to będzie wyzwanie dla fryzjera! moja rodzina twierdzi, że
nie powinnam iść bo co mi doradzi ale ja jestem innego zdania! czekam na odp.
i na namiary! z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • gosiarkar Re: Do dziewczyn z Wrocławia 05.07.07, 10:37
      Polecam Carlo Biani nad Pizza Hut w rynku.
      Chodze do Małgosi ale wszystkie fryzjerki są konkretne i znają się na rzeczy :)
      Klimacik przyjemny i cenowo też :) obcięcie coś około 30 zł
      pozdrawiam
    • havena Re: Do dziewczyn z Wrocławia 05.07.07, 11:50
      Polecam Unique na Bialoskorniczej! Robia tam cuda z wlosami (tez mam krecone).

Pozdr.
      Havena
      • mola04 Re: Do dziewczyn z Wrocławia 05.07.07, 16:32
        Havena byłam kiedyś w UniQu u Andrzeja ale nic mi nie zrobił:( podciął tylko
        włosy, odpalił suszarkę z dyfuzorem i tyle! Miałam je mocniej pokręcone i tyle
        było zmian a ja liczyłam na jakąś jego inwencję. Rozczarowałam się bo liczyłam
        na coś więcej niż dyfuzor i podcięcie! Tym bardziej, że chodziła tam moja
        siostra, której prawie zawsze dobrał fryzurę i koleżanki, które też były
        zadowolone. Jednak z czasem Unique zaczął się psuć i tylko ceny poszły w górę.
        Dziewczyny miały wrażenie, że patrzą tam głownie na klientkę (a) i jaki kto ma
        portfel.Nie wiem do kogo Ty tam chodzisz ale ja się tam nie wybiorę. Można
        wiedzieć co Ci zaproponwano i u kogo byłaś? Dzięki za namiary, pozdrawiam.
        • havena Re: Do dziewczyn z Wrocławia 05.07.07, 17:05
          Chodze do Pawla. Moja kolezanka do Sebastiana i tez jest zadowolona.
          Jak bylam pierwszy raz, to scial mnie dosc mocno - krociutka grzywka, nad
          karkiem nieco dluzej. Pozniej zaczelam zapuszczac wlosy, wiec podcinal mi z
          tylu, cieniowal na policzki i robil krotka grzywke (bardzo mi sie taka grzywka
          spodobala). Czasami prostowal (efekt naprawde niezly). W grudniu robil mi
          koloryzacje - wyszla calkiem, calkiem. Zawsze zdawalam sie na Pawla, jeszcze nie
          zdarzylo mi sie tam pojsc ze zdjeciem. Teraz mysle o bardzo krotkiej fryzurce,
          ale pewnie bedzie mi odradzal, bo mam 'takie piekne wlosy'. A ja mam dosc tych
          lokow:-(

Kilka lat temu chodzilam do Laurenta, ale tez sie zepsuli...

Pozdr.
          Havena
        • evil_woman666 Re: Do dziewczyn z Wrocławia 05.07.07, 17:06
          Ja polecam jean Louis David na Kuźniczej :)))
          • mola04 Re: Do dziewczyn z Wrocławia 05.07.07, 19:49
            Super, że jesteś zadowolona. Moje koleżanki też chodziły do Sebastiana ale jak
            już pisałam wcześniej "zepsuł się" mało robił a brał co raz więcej pieniędzy:(
            Może podeślesz mi na e-maila swoją fotkę jak masz (jestem ciekawa tej grzywki i
            Twoich loków bo wiadomo kręcone włosy są różne i każde mają swój urok). Ja mam
            dość duże i odstające uszy a włosów raczej mało (raz się kręcą, za chwilę
            prostują trochę i tak w kółko). Najlepsze są gdy umyję wieczorem włosy i pójdę z
            ociekającymi spać. Rano wstaję i mam nieźle ułożone (rodzina mówi, że mam fajne
            i co robiłam:)). Proste u mnie odpadają bo te nieszczęsne uszy!
            Słyszałaś(łyście) coś o fryzjerze przy Placu Solnym? Moja siostra zaczęła tam
            chodzić i fryzjerka dobrała jej b. fajną fryzurę a całkiem niedawno nie chciała
            jej obciąć i nie obcięła bo powiedziała, że w innej fryzurze jej nie widzi i
            takie włosy ma za ładne na ścięcie! Przynajmniej szczera była i widać nie zależy
            jej aż tak na pieniądzach! Tak się właśnie zastanawiam czy tam się nie wybrać i
            czy któraś z Was ma wyrobione zdanie na temat tego salonu! (akurat chodzą tam
            dziewczyny, które mają proste włosy i "normalne" uszy i mogą sobie pozwolić na
            zmianę wyglądu dzięki włosom!
            pozdrawiam i czekam na opinie, jak już się gdzieś wybiorę dam znać z efektów i
            gdzie byłam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka