buziaczek8 24.06.03, 16:40 mam długie, dosc grube włosy z ktorymi mam wielki problem, strasznie mi sie one placza i łamia co powodowuje brzydki wyglad, czy mozna na to jakos zaradzic? jaka odzywke zastosowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag-ia Re: jaka odzywka? 29.06.03, 13:03 Ja właśnie zapuszczam włosy i żeby dbać o zdrowie i ładny wygląd końcówek (dla mnie to dość szerokie pojęcie - od końca włosów i 10 cm w górę ;) kupiłam odżywkę bez spłukiwania Mrs. Potters z żeń-szeniem i witaminą E. Włosy są po niej naprawdę bardzo ładne, zadbane, odżywione. Polecam Ci jeśli nie tą konkretną odżywkę (jest do włosów półdługich, długich i rozdwajających się) to na pewno tą firmę np. odżywkę z keratyną i aloesem do suchych i zniszczonych. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: jaka odzywka? 29.06.03, 18:55 Witam gorąco W Pani przypadku wydaje mi się, że bardziej odpowiednią byłaby odżywka, której nie trzeba spłukiwać. Można wypróbować również naniesienie na umyte, wilgotne włosy niewielkiej ilości naturalnego jedwabiu (do nabycia w sklepach ze sprzętem fryzjerskim). Ułatwi to wówczas rozczesywanie włosów i uniknie Pani ich splątywania. Życzę powodzenia Oksana Odpowiedz Link Zgłoś