Dodaj do ulubionych

koszulka arkadiusa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.03, 10:20
czy nabył ktoś nową vive z koszulką zaprojektowaną przez arkadiusa? jakiej
jakości jest ta koszulka i jak się ja nosi! za wszystkie odpowiedzi z góry
dziękuję!
Obserwuj wątek
    • maga19 Re: koszulka arkadiusa 27.06.03, 10:29
      Jest beznadziejna!!!! Material to lycra, ktora nie przepuszcza powietrza (w
      sam raz na upaly;))Zdecydowanie lepiej wyglada na zdjeciach niz zalozona na
      siebie-bede miala do sprzatania:)Zaluje tylko, ze kolejny raz dalam sie wrobic
      w taka nagonke. Ale to tylko moja skromna opinia...pozdr.
      • Gość: mermaid Re: koszulka arkadiusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 10:39
        przede wszystkim nie trawię tego pajaca, więc jej sobie nie kupię.
        • Gość: monias1 Re: koszulka arkadiusa IP: 217.97.133.* 27.06.03, 10:49
          beznadziejna!!!!!!!! strata pieniedzy, zwykla szmira!! juz mogli sie postarac.
          Poza tym na zdjeciu niby ma trzy ramiaczka a bluzka ma tylko dwa. Przec co zle
          lezy.
          • maga19 Re: koszulka arkadiusa 27.06.03, 11:43
            Tez mi sie wydawalo, ze z tymi ramiaczkami cos nie tak! Ale Olszowka ma
            oryginal, a czytelniczki podroby! Dlaczego dajemy sie zlapac zawsze w te sama
            pulapke marketingowcow wszelkiej masci?!
            • kika_kika Re: koszulka arkadiusa 27.06.03, 11:50

najgorsze jest to, że vivki bez koszulek już sie skończyły :( zreszta...
              zawsze tak jest jak jest dodatek: gazety "bez" szybko schodza, a te z... leżą :
              (

Pozdrawiam,
              KIKA
              • maga19 Re: koszulka arkadiusa 27.06.03, 11:53
                Mi pani w kiosku proponowala "bez", ale ja jak zwykle uleglam:( I po co?
                Haha ale szpan bede sprzatac w koszulce zaprojektowanej przez kreatora mody:)
                • Gość: :) Re: koszulka arkadiusa IP: 194.250.98.* 27.06.03, 12:10
                  jak im nie wstyd sprzedawać takie badziewie! ja mam fioletową koszulkę z
                  Gali. . Jest naprawdę fajna - nie wiem tylko czy wytrzyma pranie;)
                  • Gość: to znowy ja Re: koszulka arkadiusa IP: 217.153.44.* 27.06.03, 12:22
                    ta (beznadziejna swoja drogą) koszulka ma trzy ramiaczka!!! Zakłada sie ja tak:
                    jeden sznurek na szyję a drugi dodatkowo na lewe ramie i jest jak u Olszówki!
                    • maga19 Re: koszulka arkadiusa 27.06.03, 13:09
                      jak na to wpadlas Holmesie? Olszowka ma tak dziwnie te sznurki pookrecane. Ale
                      sprobuje:)
                      • corrupt_angel Re: bleeeee 29.06.03, 16:35
                        Dziś w Mc Donald'sie widziałam taką małą (jakieś 12 lat) dziewczynkę w tej
                        bluzce :)) Wyglądała beznadziejnie.
                        Pozatym wkurzają mnie takie wielkie napisy ze znakami firmowymi, nawet jeśli są
                        oryginalne.
          • Gość: zeta Re: koszulka arkadiusa IP: *.pl / 192.168.100.* 29.06.03, 00:14
            Gość portalu: monias1 napisał(a):

> beznadziejna!!!!!!!! strata pieniedzy, zwykla szmira!! juz mogli sie
            postarac.
            > Poza tym na zdjeciu niby ma trzy ramiaczka a bluzka ma tylko dwa. Przec co
            zle
            > lezy.
            Ma trzy ramiączka, tylko nie umiecie jej założyc. Moja 15-letnia córka wyglada
            w tej bluzce świetnie.
      • wojtow Re: koszulka arkadiusa 27.06.03, 18:26
        Ale reklama ! też się zastanawiałam nad tą koszulką, ale nie lubię napisów.
    • Gość: agda Re: koszulka arkadiusa IP: 212.244.249.* 27.06.03, 15:00
      Koszulka jest beznadziejna. A. zahałturzył. To trzecie ramiączko żle leży i
      koszulka marszczy się i odstaje
      • Gość: loczki Re: koszulka arkadiusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 17:46
        najgorsze jest to ze na zdjeciach np czarna koszulka ma fajne kontrastujace
        czerwone ramiaczka a w orginale niestety sa czarne.. beznadzieja
        • Gość: madusiak Re: koszulka arkadiusa IP: *.acn.pl 27.06.03, 18:09
          Olszówka tak ładnie w niej wyglada a ja jak przysłowiowe pół dupy zza krzaka.
          Jakos te sznurki dziwne są ni przypiął ni wypiął. Fakt do sprzatania jak
          znalazl, ale na ulice chyba nie-mnie by bylo wstyd, chyba ze w mazurskich
          lasach w niej pochodze w sierpniu...
      • Gość: inka Re: koszulka arkadiusa IP: *.BMJ.net.pl 27.06.03, 19:40
        przecież na zdjęciach wyraźnie widać jak to się zakłada!!!

jeden sznurek na szyję a drugi dodatkowo na lewe ramie
        • Gość: vesna Re: koszulka arkadiusa IP: *.torun.mm.pl 28.06.03, 14:18
          Tak czy siak nie zalozylabym koszulki z tak obciachowymi nadrukami. Za
          reklamowanie gazet powinni mi placic ;)
          Poza tym to chyba srednio "oryginalny" ciuch, skoro sa takich samych tysiace.
          Czulabym sie glupio na ulicy w koszulce z nadrukiem gazety, w dodatku pewnie
          ciagle bym mijala inne kobiety w identycznych... Bez sensu. Niezaleznie od
          ilosci ramiaczek.
          • Gość: monias1 Re: koszulka arkadiusa IP: 217.97.133.* 28.06.03, 15:03
            nie wiem czy doczytalyscie ze w nastepnym numerze bedzie taka sama koszulka
            tylko ze biala!! i kto to kupi!!!! mysla ze jestesmy naiwne i wszystko da nam
            sie wcisnac (i to za jakie pieniadze!!!). Juz by sie nie wyglupiali, raz
            puscili szmate i wystarczy!! Wszedzie ciagna tylko kase!! Nic tylko zarabiac na
            VIVE i ARKADIUSA (przeciez on tez cos z tego ma, jestem tego pewna!!).
            Pozdrawiam
            • Gość: Linn Re: koszulka arkadiusa IP: *.dialup.tiscali.it 28.06.03, 17:19
              A jakby tak kupic egzemplarze bez gadzetow i czytac do spolki? Spadlby naklad,
              to moze by sie opamietali. Sadze, ze te rzeczy dodaja, gdyz sprzedaz idzie.
              Rozumiem gadzet w cenie normalnej numeru, ale po co mam gromadzic cos, co nie
              jest mi potrzebne? Tu we Wloszech to, co czytam zaprenumrowalam. Place pol ceny
              albo mniej, dostaje np. calkiem niezly zegarek / zmienialam ostatnio pasek w
              Warszawie, a zegarmistrz: "bardzo dobry zegarek" /, nie biegam do kiosku, nic
              mnie nie neci.
              • Gość: dziunia Re: koszulka arkadiusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 18:05
                Niestety ta koszulka nie jest w cenie numeru.Były też egzemplarze bez koszulki
                ale niestety nie w moim kiosku.Pewnie było ich znacznie mniej.A swoją drogą to
                niejako szantaż wypuszczać pismo tylko z dodatkowo płatnym "prezentem"-albo
                niech kosztuje tyle co zwykle,albo niech będą numery bez "prezentu".Kupuję
                sporo pism kobiecych i czasem mam dosyć tych "darmowych" dodatków,tym bardziej
                że zazwyczaj są bardzo niskiej jakości.Lepiej by było jakby dpłączali więcej
                próbek kosmetyków,przynajmniej jakiś pożytek by był.
                • Gość: magda Re: koszulka arkadiusa IP: *.elartnet.pl 28.06.03, 19:07
                  zgadzam sie calkowicie, po co nam te buble? probki to jest to co by przyciagalo
                  i do czasopism i w efekcie tez do samych kosmetykow
                  • Gość: czekolada Re: koszulka arkadiusa IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 20:02
                    słyszałam,że Arkadius powiedział,że ci z Vivy do niego się zgłosili i zapytali
                    czy mogą napisać jego nazwisko na koszulce.. i tyle mial z nią
                    wspólnego,żadnego projektowania. a reklama jest.
    • Gość: Nitka Re: koszulka arkadiusa IP: *.ipt.aol.com 29.06.03, 17:42
      Nie mam pojecia o czym mowicie, bo nie widzialam tej koszulki tutaj w stanach...
      Natomiast widzialam projekty Arcadiusa czy jak mu tam...
      I jak zdolna jestem wydac duzo forsy na ciuchy...to tego bym za darmo nie
      kupila.
      Moze i jest to talent ogromny, moze moze...ale ciuchy nie nadaja sie moim
      zdaniem do noszenia....i takie szmaty w podobnym stylu mozna znalezc w polowie
      butikow na soho.
      Lubie ekstrawagancje....ale to to zwykle dziadostwo....

• Gość: ursi Re: koszulka arkadiusa IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 15:12
      Fajne teksty z tymi ramiączkami. Tylko po co się spierać - 2 czy 3 ramiączka
      skoro koszulka nadaje się tylko do sprzątania. Komu to będzie przeszkadzało,
      jak je przełożyć? Całe szczęście, że od dawna już nie nabieram się na te
      numery. Przecież i tak treść jest najważniejsza w tych pismach. A jaka jest? Do
      niczego - same ploty. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka