qwer61 13.08.07, 20:56 wiem ze nie wolno uzywac kremów z kwasami i sie opalac bo grozi to przebarwieniami? ostatnio kupilam krem avene cleance k - a chcialam pochodzic do solarium,,,mogę?czym to grozi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mia77 Re: Avene Cleance k i solarium?? 13.08.07, 21:52 Możesz, jasssne... a za tydzień wrócisz tu z jęczeniem "co na przebarwienia, ratunku..." Oczywiście, że nie wolno, nawet na dzień powinnaś wtedy używać mocnych filtrów. Ja czekam do października z kwasami, żeby mi słońce pod filtrami (używam 50) krzywdy nie zrobiło, a Ty chcesz do solarium?? Gratuluje pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Avene Cleance k i solarium?? 14.08.07, 08:04 absolutnie odradzam solarium, a tym bardziej podczas stosowania kwasów - przebarwienia lub nawet większe podrażnienia gwarantowane. Poza tym na dizęń stosuj dobre, stabilne filtry. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Avene Cleance k i solarium?? 14.08.07, 10:27 nie bardzo rozumiem sens tego wątku? skoro wiesz, że nie wolno, to po co o to pytasz? kwasy + opalanie = przebarwienia. Odpowiedz Link Zgłoś