ellel 18.08.07, 11:51 Czy jest jakiś sposób na blizny porozstępowe? W czasie ciązy zrobiło mi się ich mnustwo na piersiach i kilka na bidrach...Są już teraz blade tzn. zabliźnione ale wyglądają jak zmarszczki.. pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiek13 Re: Rozstępy - jak usunąć? 18.08.07, 20:50 Mi pomógł piling z kawy ale miałam bardzo mało rozstępów po ciąży więc nie wiem czy rzeczywiście kawa ma takie działanie czy same się wchłonęły.Tak czy inaczej szoruj się kawą bo skóra staje się po niej piękna:) Odpowiedz Link Zgłoś
hesjja Re: Rozstępy - jak usunąć? 18.08.07, 21:33 możesz napisać co konkretnie z tą kawą? Namoczyć w czymś i masować? Odpowiedz Link Zgłoś
ewcik03 Re: basiek 19.08.07, 21:45 witam proszę,napisz coś bliżej o tym peelingu z kawy gdzieś jużo tym czytałam że to taka rewelacja, ale nie wiem co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka1978 Re: basiek 19.08.07, 23:12 A i ja jestem bardzo ciekawa i prosze o rade. Sama mam rozstepy, a w ciazy jeszcze niebylam i nie wiem czym wlasciwie to jest uwarunkowane, bo zazdroszcze dziewczynom pieknej, gladkiej i bez skazy skory. Przeraza mnie, skoro juz jestem taka na nie sklonna, co to bedzie w ciazy. Teraz jedyne partie skory gdzie nie mam rozstepow, to piersi i brzuch, a tak to mam pociete, bo tak to wyglada, cale posladki, potem biodra, uda i tez zauwazylam pod zgieciami kolan, jednym slowem makabra. Boje sie co kiedys sie stanie z moim jak narazie ladnie wygladajacym brzusiem, tam gdzie jeszcze to paskudztwo nie dotarlo. Pomocy!!! Co z ta kawa? Odpowiedz Link Zgłoś