malange 25.08.07, 18:50 Jaki polecacie? Wypróbowałam już: - Vichy - ten jeszcze jako tako się sprawdza - Avon - Kamill - Ziaja - Nuxe ... i nadal szukam idealnego, na moje bardzo suche dłonie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madfashion Re: Krem do rąk 25.08.07, 19:01 NEUTROGENA ... Pomaga ale mam wrazenie ze zostawia tlusta warstwe. Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazdeczka Re: Krem do rąk 25.08.07, 19:06 Najlepszy krem do rąk, jaki miałam i cały czas go używam to AVON Naturals - kokos i papaja. Niestety już ich nie produkują, a szkoda, bo jest rewelacyjny. Doskonale nawilża, ale pozostawia na dłoniach takie fajne uczucie jakby zawierał talk (nie jest taki "mokry") no i do tego bardzo ładnie pachnie. Wszystkie moje koleżanki są nim zachwycone, ale tak jak mówię, teraz bardzo ciężko go dostać :( Odpowiedz Link Zgłoś
madfashion Re: Krem do rąk 25.08.07, 19:14 Skoro jest taki rewelacyjny (osobiscie nie stosowalam ... To ciekawe dlacyego go wzcofali y produkcji ... Odpowiedz Link Zgłoś
cannella Re: Krem do rąk 25.08.07, 20:28 Bo "wszystko, co złote krótko trwa" ... Mogę podać parę przykładów fajnych rzeczy, które wycofali z produkcji, bo coś tam. Z kremów do rąk lubię kozie mleko i aretina Q, oba Ziai. Nie zostawiają na skórze tłustej warstwy i nie pachną zbyt natarczywie. Mam też coś, co się nazywa Nivea SOS, czy jakoś tak, do bardzo suchych i spierzchniętych rąk. Z opisu wynika, że to koncentrat w stylu Neutrogeny, ale moim zdaniem lepiej się rozsmarowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Krem do rąk 29.08.07, 20:53 bo oni tak mają, że wycofują te najlepsze rzeczy, przykłady można by mnożyć (np. scrub do ciała z brązowym cukrem i reszta serii tropikalnej, scrub do stóp z minerałami z Morza Martwego itp. itd.). a co do kremu do rąk, to polecam krem do skóry suchej Oriflame, taki w biało-niebieskiej tubce, nawilża i lekko natłuszcza (ten w biało- zielonej ma lżejszą konsystencję, lepiej się wchłania, ale niekoniecznie poradzi sobie z suchą skórą). Odpowiedz Link Zgłoś
rysy_pl Re: Krem do rąk 25.08.07, 20:41 Apotheke Scheller z nagietka(ten pomaranczowy)kiedyś był w Rossmanie ,teraz kupuje w Niemczech.Dostał znak "test sehr gut'Jest to obok Neutrogeny najlepszy krem. Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Krem do rąk 25.08.07, 23:00 Również polecam ten krem Schellera, nazywa się Calendula, jest doskonały na bardzo suche dłonie, gęsty i treściwy, podobny do neutrogeny, a moim zdaniem nawet lepszy. Dobry na zimę i na noc jako kuracja regenerująca. Odpowiedz Link Zgłoś
jessica26 Re: Krem do rąk 25.08.07, 21:01 nautrogena jak naraziedla mnie najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
0lunia Re: Krem do rąk 26.08.07, 09:38 Dobry jest zwykły krem Glicea - aloesowy albo cytrynowy. Lubię ich zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
rysy_pl Re: Krem do rąk 26.08.07, 13:17 Glicea była dobra(najlepsza na rynku)dopóki nie poznałam Neutrogeny.Ale zdecydowanie najlepsza jest Calendula z Apoteke Scheller. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Krem do rąk 26.08.07, 13:29 yves rocher balsam do rąk na noc-rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Avene 26.08.07, 15:14 www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=2813 Odpowiedz Link Zgłoś
huczek_beauty Re: Krem do rąk 26.08.07, 18:59 Zdecydowanie polecam Sally Hansen! Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Krem do rąk 29.08.07, 21:42 Ale który Iwostin, bo są dwa: pielęgnacyjny czy regenerujący? Odpowiedz Link Zgłoś
ul4 Garnier czerwony 29.08.07, 22:56 do skory bardzo suchej, naprawde swietnie nawilza i regeneruje suche i zniszczone dłonie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marzen77 Re: Krem do rąk 30.08.07, 16:13 >satynowe dłonie Mary Kay robią cudo z rękami.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś