izolda201 08.09.07, 11:50 hej! Pisze do dziewczyn, które stosowały maseczkę na włosy z olejem rycynowym i żółtkiem. Czy pomogła wam? I jak długo stosowałyscie, żeby zobaczyc poprawę kondycji włosów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jenifer1 Re: maseczka na włosy z olejem rycynowym 08.09.07, 18:33 Mnie niebardzo:((( Odpowiedz Link Zgłoś
vega181 Re: maseczka na włosy z olejem rycynowym 15.09.07, 16:45 stosuję tę maseczkę od połowy lipca 1x w tygodniu, trzymam ją na włosach ok.2-3 godz. pod folią i na to ręcznik. co ma nie pomóc jak to same naturalne składniki ? cierpliwości , myślę , że trzeba ją stosować cały czas , ja zaczynam widzieć efekty , włosy sa b. błyszczące ,ładne , ja rozjaśniam je od ho , ho i jeszcze dłużej. myślę ,że nie widzisz efektów bo jesteś nastawina na coś sama pewnie nie wiesz na co? ja kupuję olej rycynowy duzy 100 ml. /bardziej cenowo się połaca / mam go na 2 x , dodaję żółtko , kilka kropel cytryny , mieszam to wszystko dokładnie i jazda! powodzenia i cierpliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus potwierdzam, pomaga 15.09.07, 17:02 trzeba tylko stosowac na wysuszone partie wlosow bo jesli wlosy nie sa wyuszone, to je olej rycynowy straszliwie przetluszcza Odpowiedz Link Zgłoś
vega181 Re: potwierdzam, pomaga 15.09.07, 17:12 ja stosuję na całe włosy i mnie akurat nie przetłuszcza , no ale każde włosy sa inne , trzeba poprostu przetestować i tyle , powodzenia! pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
mk0615 Re: maseczka na włosy z olejem rycynowym 30.09.07, 18:00 Ja stosowalam, ale odpuscilam sobie olej rycynowy, bo nie moglam po nim domyc wlosow. Po 4-krotnym myciu szamponem nadal byly beznadziejnie tluste. Stosuje traz same zoltka z sokiem z cytryny i odrobina olejku herbacianego. W moim odczuciu juz po pierwszej maseczce wlosy sa lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: maseczka na włosy z olejem rycynowym 01.10.07, 10:45 ja znam wersje z oliwka z oliwek. raz sprobowalam, ale najbardziej mnie rozwalilo, ze musialam "mazac wlosy" jajkiem... nie mam za wiele cierpliwosci do takich odzywek, ale wiele sie slyszy o dobroczynnym dzialaniu oleju/oliwki Odpowiedz Link Zgłoś